SokZCebuli 1 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nick : 5zlotychLink do SSów :Wycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : 5zlotych [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1747376224 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.29.121.149 ' [AMXBans] ======================================= Serwer : ffaLink do bana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaer. 7 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Proszę poczekać. wybieram jego najlepsze demo . Prędzej OSCARA dostaniesz niż unbana. czekajcie chwilę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 wzór,byłem przy tej sytuacji i admin mówił,że ma demko edytuj temat i zaraz oglądamy. @edit. V zaraz się okaże, spokojnie. Dostosuj się do wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SokZCebuli 1 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 gram na wyczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Na wyczucie.. wczoraj oglądałem cie troszkę, ale za późno demko włączyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaer. 7 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 http://www1.zippyshare.com/v/71165009/file.htmlmyślę ze to wystarczy, chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SokZCebuli 1 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 mi to nie wystarcza , chce ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaer. 7 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 mi to nie wystarcza , chce ss jesteś niemożliwy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SokZCebuli 1 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 słyszałem kroki, nie mam wh chce ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Masz anty ss więc możesz chcieć. Czekaj ja jeszcze 1 demko wrzuce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SokZCebuli 1 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 jakie anty ss... istnieje w ogole takie cos czy przed chwilą to sobie wymyśliłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 http://www77.zippyshare.com/v/88697518/file.html Chodzi o pierwszą akcję. Chyba wystarczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SokZCebuli 1 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 rzeczywiście "AKCJA" pobiegłem na trupa bo słyszałem strzały a podczas gdy szedłem oni cały czas strzelali ... naprawde ciezko się domyślić że tam ktoś stał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ty jeszcze dobrze nie wyszedłeś a już strzelałeś. Zostawmy to dla UB team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jak dla mnie to WH. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gracz zostaje zbanowany a temat zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi