FreshFreshFresh 248 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Tutaj proszę zadawać pytania dotyczące MIXA z tematu : http://forum.cs-classic.pl/topic/14321-mix-z-csc-i-edycja-administratorzy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ile będzie rund? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 siemano! wszystko jest ok! tylko nie de_kabul proszę was nie da sie grac na niej mixa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 siemano! wszystko jest ok! tylko nie de_kabul proszę was nie da sie grac na niej mixa Też mi się nie widzi ta mapa. Będzie można ją zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Z tego co widzę to konkurs sam w sobie powinien wypalić, ale jeżeli jakaś osoba zapisze się ale to oleje to od razu wypada z karą. (prezencik ode mnie mile widziany). 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ile będzie rund? Gdy drużyna zdobędzie 15 wygranych rund następuje zmiana teamów i znów do 15 wygranych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 apeluje o zmiane de kabul i tuscan. np na cbble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Tylko zmiane kabula tuscan styknie , Kto bd. wybierał mape? bo ja mam taki pomysł że 1 runda to nożówka i wygrany team wybiera ct/tt oraz mape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 to jest konkurs czy mix? Są nagrody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 ja proponuje zrobic nagrody dla: 3 najlepszych fragowiczow (1 miejsce -np all premki na serwie{vip} na 3 miechy 2 miejsce vip i premki zalezy jaki serwer na 2 i 3 miejscee premki za miesiac i 1 MVP turnieju wybieranego przez glosowanie czlonkow (All premki na serwie na ktorym adminuje na 3 miesiace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 to jest konkurs czy mix? Są nagrody ? Mix. Forma zabawy. Może być nagroda talon na balon ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 ja proponuje zrobic nagrody dla: 3 najlepszych fragowiczow (1 miejsce -np all premki na serwie{vip} na 3 miechy 2 miejsce vip i premki zalezy jaki serwer na 2 i 3 miejscee premki za miesiac i 1 MVP turnieju wybieranego przez glosowanie czlonkow (All premki na serwie na ktorym adminuje na 3 miesiace To już trzeba by było z Karolem się dogadywać. Zapytam i odpowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 apeluje o zmiane de kabul i tuscan. np na cbble Tuscan zostaje, jest dobry. Kabula można zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 UWAGA! Nagroda od Karola dla osoby z największą liczbą fragów - STEAM z CS 1.6 ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 bez sensu! juz widze jak kazdy biegnie na pake albo na fragi to ma być TP a nie że się wyraże jebanka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 bez sensu! juz widze jak kazdy biegnie na pake albo na fragi to ma być TP a nie że się wyraże jebanka! Człowieku, myślisz że każdy grając będzie myślał o tym steamie? To jest zabawa między adminami (na moje oko ogarniętymi ludźmi) A nagroda to taki mały dodatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 bez sensu! juz widze jak kazdy biegnie na pake albo na fragi to ma być TP a nie że się wyraże jebanka! Tutaj chodzi o zabawę Przy okazji dałem Steam'a bo miałem jednego wolnego. Chyba lepiej jak ktoś wygra jakiegoś steam'a z grą ^ ^ Blaze może zmienić warunki zdobycia tego Steam'a. Wszystko zależy od niego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Tylko zmiane kabula tuscan styknie , Kto bd. wybierał mape? bo ja mam taki pomysł że 1 runda to nożówka i wygrany team wybiera ct/tt oraz mape Liderzy dwóch rywalizujących ze sobą drużyn wybierają po jednej mapie (wybierzemy lidera w każdej grupie). Kolejność map ustalimy. Pierwsza runda nożówka , wygrana drużyna wybiera team. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Dodatkowo mam jeszcze konto z L4D2 to też bedzie można rozdać - Podziękowania dla Sumeklera. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Wielkie dzięki Buzia za zasponsorowanie nagród Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 To się zaczyna zabawa. We wzorze jest napisane Godzina która pasowała by mi do rozegrania MIX'a : i załóżmy,że zapisuj się i wpisuję tutaj np: 21,a MIX odbędzie się o 19?! To co wtedy ? Niby jestem zapisany,a na mixie mnie nie ma (bo nie mam czasu akurat o tej godzinie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 To się zaczyna zabawa. We wzorze jest napisane i załóżmy,że zapisuj się i wpisuję tutaj np: 21,a MIX odbędzie się o 19?! To co wtedy ? Niby jestem zapisany,a na mixie mnie nie ma (bo nie mam czasu akurat o tej godzinie) Takie pytanie jest tylko dlatego żeby wybrać opcjonalnie odpowiednią godzinę dla każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zamiast kabula co będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zamiast kabula co będzie? Myśleliśmy z Fresh'em nad de_cbble. Jest grywalna na mixy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 to moze zeby nie bylo ze za fragami lata ktos to jak podalem dla MVP turnieju czyli wybranego poprzez glosowanie najlepszego gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi