M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Każdy spręży D**E i damy rade w 1 dzień rozegrać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Jak długa przerwa będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Mozemy zagrac w jeden dzien . Tylko tez mam czas do 22.30 max wiec jak da rade do 22.30 to gram. (pytanie) gdybym sie troszke spoznil nic by sie nie stalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Wszytko okey Tylko pytanie z Mojej strony. Gramy na Cod Mod'zie czy na normalnym klasycznym serwerze ? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Wszytko okey Tylko pytanie z Mojej strony. Gramy na Cod Mod'zie czy na normalnym klasycznym serwerze ? ;P Na normalnym serwerze tak jak na mixach. Fresh specjalnie zakupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Jak długa przerwa będzie? To już dogadamy się czy będzie potrzebna przerwa między wygranymi drużynami. Ale chodzi o taką 10-15 minutową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Takie pytanie co do TS'a? Ciężko nam będzie wejść na TS3 serwerowni skoro ma on tylko 20 slotów ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Moze wgrac plugin, ze ct slyszy tylko ct a tt tylko tt? . Bo mi troche mikro trzeszczy i by przeszkadzalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 4 teamy po 5 osób, nie wszystkie teamy muszą być naraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Dokładnie. Wystarczy żeby były 2 teamy, które grają. Możecie załatwić sobie kanał we własnym zakresie oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elexio 6 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Szybkie pytanie: 1 mapa czy każda drużyna ma swoją? Tak by było moim zdaniem fair Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 MAPY DO WYBORU TO: dd2, nuke, inferno, cbble, tuscan.MAPY WYBIERACIE DRUŻYNOWO A NAM PODAJE LIDER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam. Dzisiaj miałem zagrać 1 mixa ale coś nie wypaliło z tego co się dowiedziałem to KiToL wbić nie mógł widzę skomplikowany problem ale jednak że proponuję na przyszłość robić takie i sprawdzać rzeczy wcześniej nie o godzinie rozpoczęcia mixa bo troszkę głupio wyszło czekam na pw kiedy nstp mix już na 100% będzie działający :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 JEŻELI FREESH LUB KTOŚ INNY BĘDZIE CHCIAŁ ZORGANIZOWAĆ TO PROSZĘ BARDZO. JA ODPADAM. NARAZIE ZAMYKAM. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Sprawy związane z forum." do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi