Luke 37 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 apeluje o wznowienie rekrutacji na admina na bf2.. praktycznie jestem tylko ja i shenzi.. od kiedy vienia nie ma jest duzo odpalów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 apeluje o wznowienie rekrutacji na admina na bf2.. praktycznie jestem tylko ja i shenzi.. od kiedy vienia nie ma jest duzo odpalów HMm... jest On Podania.Piszę na Serwerze na @@ że zachęcam do składania podań na Bf2,reszta informacji jest na forum.Serdecznie zapraszam... Tylko że my tylko takie no-life Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 też nie ma co brać 'z pierwszej lepiej łapanki'... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zapraszajcie graczy do składania podań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zapewne powodem braku podań są składki dla NS, proponuję aby unieważnić to na 1 lub 2 podania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Dill, bez jaj. Przecież to nie majątek ta składka. Zawsze też można wygrać drewna i wtedy nie płacisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ymm, Danielu, to jak wytłumaczysz brak podań? Moim zdaniem jest to dobry pomysł, przecież 1/2 podania to nie jest tak wiele. Kończymy ten spam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Co do składek to nawet się nie wypowiem bo już pisałem że jestem człowiekiem i potrafie wiele zrozumieć ale i tak połowa z was wkręca wałki. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi