Daniel_TSH 1 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 1. Serwer: Bf2 2. Nick: Daniel_TSH3. Imię: Daniel4. Wiek: 25 wychodzi 5. Znajomość Amxx(0/10): 96. Mikrofon(Tak/Nie): Nie7. Składka(Tak/Nie): Nie8. Czas spędzony na forum: No już pare godzin jest 1d 13h 35m 52s 9. Opisać siebie: Prosty Student z Białegostoku10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Mam admina na CoD 101, a że tam w miare nie dużo pracy jest więc mogę pomóc również na serwerze Bf2 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Perm -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie/kick/ban -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzeżenie/ban12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): STEAM_0:0:36434509 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Co do wieku to nie wiem 25 lat XD a mikrofonu nie ma dziwne XD jakby na mikro nie było stać ale dobra moja opinia tylko xd.Na TAK zrób reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ja jestem na tak: -spełniasz wymagania; - ogarięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Na tak. Potrzeba tam adminow!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Na Nie -może chciaż wejdziesz na ten serwer? wgl. GT ciebie nie zna. http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.87:27051/top_players/?query=Daniel_TSH&Search=Search -tyle od mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Także jestem na nie, powody, kolega wyżej . 25lat i brak mikro - dziwne -_-, za 10 zł kupisz w jakimś zdechłym sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Sory za spam , ale mikro mam wbudowane w lapka, tylko w Cs-ie mi nie działa, niektórzy mówią że to jest przez nowa wersja Steam czy coś takiego... wcześniej działało, teraz nie. ale jakoś sobie radze. Niektórych słyszę,niektórych nie... ot i cala historia... A co do tego że mnie tam nie znają... Hmm nie muszą ja tam mam pilnować aby gra była czysta a nie się kumplować ze wszystkimi... tyle ode mnie pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Mała aktywność Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi