Jet 2 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 1. Serwer: FFA+BF2 2. Nick: Jet3. Imię: Kamil4. Wiek: 145. Znajomość Amxx(0/10): 76. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: 4h 43m 13s 9. Opisać siebie: Nazywam się Kamil. Mam 14 lat, ciekawie się ogólnie sportami i pogrywam w cs'a na tej sieci 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Gram już na tym serwerze prawie miesiąc i pomyślałem żeby złożyć podanie. Adminów jest co raz mniej czyli cziterzy mogą swobodniej się ruszać(nie chcę tutaj obrazić żadnego z adminów tego serwera). Chciałbym dostać to miano przez wzgląd na serwer oraz bardziej przywiązać się z tą siecią.11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ss/demko perm -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie, jeśli dalej będzie nadużywał ban na 1h -Nadużywa Kultury na serwerze; ban na 1h12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): NS Myślę że admini jak i gracze tego serwera mają o mnie dobre zdanie. Bywam nerwowy jak to w cs'ie bywa ale mam nadzieję że przyznacie mi to miano, a zapewniam że ogarnę Co do aktywności postaram się ją poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Duże tak. Często w grze, miły pomocny, spełniasz wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ooooo... wkońcu doczekałem się twojego podania Na Tak -ogarnięty -cały czas prawie na serwie -pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 dałbym szanse,ale musisz nadrobić posty na forum... Okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 na tak. -- duzo gra i często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Na tak +amx +Wiek +Kultura -NS +Składka +Mikro Nie wiem co ma forum do serwera ale okej wkońcu chce adma na serwerze a nie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Na Tak. Jak tam bedzie admin to i gracze będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Jestem na tak, jak panowie wyżej, wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi