BBoleQ 1 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 1. Serwer: BF2 + FFA 2. Nick: BBoleQ3. Imię: Bartosz4. Wiek: 14,55. Znajomość Amxx(0/10): 3/10 (coś tam się orientuje, ale nigdy nie byłem adminem, dlatego warto chociaż raz spróbować. Oglądne jakiś poradnik i ogarnę )6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Nie8. Czas spędzony na forum: Ok. 1h9. Opisać siebie: Jestem Bartosz, mam 14,5 lat. Lubię oglądać anime (szczególnie One Piece), lubię filmy i gry o tematyce wojennej, jestem fanatycznym fanem The Elder Scrolls, Gothic'a oraz Wiedźmina.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: O ile się zdaje, trochu ich tu mało, a czasami widzę, że przydaje się wizyta administratora, a tym bardziej jeśli aktywnie gra na danym serwerze. Oprócz tego drugim powodem jest to, że już paru graczy zgłosiłem robiąc demko, a tak to przynajmniej będę miał szybciej. 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Będzie musiał wrzucić ss'y, które mu zrobię. Ewentualnie mając niezbite dowody ban nieodwołalnie. -Gdy ktoś nadużywa micro; Upomnienie, po 2-3 upomnieniach ban według regulaminu. -Nadużywa Kultury na serwerze; To zależy, nawet kilka godzin jeśli niemiłosiernie przesadzi.12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam Ps. Chciałem tylko dodać, że mam nadzieję niektóre niespełnione wymagania zostaną pominięte. Czekam na opinie i uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Nie ma mowy, słaba znajomość amxx, lata, brak składki, ns, BARDZO DUŻO przesiadujesz na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Na nie: -ns; -składka dla ns obowiązkowa; -amx; -h na forum; -GT pokazuje 6.2 h -wypowiadasz się w swoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Jestem na nie - NS - amx - powyższe posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BBoleQ 1 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 3 razy nie, dziekujemy! No pewnie znajdzie sobie lepszego, po co wam admini, niech cheatuja... Zartuje, mimo wszystko dzieki za opinie i poswiecenie kilku sekund, do zobaczenia na serwerze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Hm... ja zostałem przyjęty na admina z H na serwie ok.10 i potem jakoś szło Ja bym był na Tak bo jesteś prawie zawsze ale krótko noi wypowiedziałeś się w swoim podaniu... Pograj trochę,oraz bądż troche dłużej na forum i złoż podanie za tydzień. Sory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ja na nie. Zbyt mało na serwie i forum, pograj jeszcze trochę i złóż podanie za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie nie. Dobij więcej godzin i pokaż że ci zależy. Non Steam = składka. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi