GrubS 0 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Nick : GrubSLink do SSów : BrakWycinek z konsoli(bez IP)* :BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 30[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Chak Noris[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Your IP :[AMXBans] ===============================================Serwer : Cod 45 k lvlLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=3981 A wiec jest taka sprawa ze wbijam dziś sb na serwa po kilku dniach przerwy ( nie było mnie w polsce) a tu wyskakuje mi : You are banned from this Server! Mieszkam Sam wiec nie mozliwe ze ktos z domu grał na owym nicku : Chak Noris. Mieszkam w małej wsi gdzie internet dostarczany jest tylko przez 1 dostawce i okolo 20 osob ma to samo ip . a znamu paru mlodszych kolegow ktorzy graja w cs-a . byc moze to oni grali na serwerze a bana dostalem ja ze wzgledu na IP. Na serwerze gram od dawna i nigdy nikt na mnie sie nie skarzył.. Czekam na rozpatrzenie mojej sprawy . Pozdrawiam Piotrek ( GrubS) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Jeżeli nie masz steama to nie ma ub. Nie nasza wina,ze ktoś ma takie samo IP jak Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubS 0 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Aha czyli nic z tego ;/ no coz Milo było ! Powodzonka Panowie i Panie i samych HeadShotów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Close Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi