bieberlOve[x] 0 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 1 kg mąki3 jajkasól2 szklanki mlekakostka drożdżyłyżeczka cukrudodatki np. pieczarki, pomidoryWykonanie :Drożdże rozgrzać z mlekiem i łyżeczką cukru. Odstawić naczynie przykryte na 15 minut i poczekać aż ciasto urośnie. Bekon, pomidory i cebulę pokroić w plasterki, czosnek w drobną kostkę, pieczarki na ćwiartki, a ser w wąskie paseczki. Ciasto zagnieść, podzielić na 3 części jednakowej wielkości i uformować kule. Rozwałkować na placki. Ułożyć na nich dodatki i skropić olejem. Pizzę posypać przyprawami i odstawić do wyrośnięcia na 15 minut. Piec w 220 stopniach około 20 minut.Chcecie więcej przepisów piszcie w odpowiedziach ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Może być, ale ja za domową pizzą nie przepadam. Mogłabyś dać przepis na coś słodkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob 0 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Tak jak wyżej, wolę coś słodkiego, a pizzę kupuję bardziej.Ale przepis i tak zajebisty ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Widzę mam rywala w przepisach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kill Me 0 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 eh pizze domowe sa lepsze , moja ciotak zajebi.....a robi ;p Lepsza niz w tych pizzeriach smiesznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Skrillex, nie masz żadnego rywala. Przepisy są od Ciebie, a inni po prostu kopiują je żywcem z neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Może i masz rację :DPocieszyłaś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 22 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Ja nie kopiuje jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Muszę sobie zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi