Senrox 869 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Informuję że Administrator -_- (Karol) przez kilka dni nie będzie aktywny ponieważ ma problemy z komputerem. Dlatego proszę nie spamować mu na GG lub PW bo nie będzie miał jak tego sprawdzić. Wszystkie sprawy kierujcie do Rybaka. Karol prosił mnie o dodanie tego posta żeby problemów potem nie było . Czyli dla tych którzy nie zrozumieją jest nieobecny(Nie ma go) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Do jutra lub do piątku go nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Noooooooooo to lipa wielka .To czekamy aż naprawi ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Dzięki za info chłopaki. Na Rybaka chyba nie ma co liczyć bo z tego co wiem to też wgl nie ma czasu. Szenzi byle posta nabić. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Już jestem, na szczęście gościu się "spiął" i szybko to naprawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Sprawy związane z forum." do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi