Ciaolin 156 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Nick: Ciaolin Powód: oddaje laptopa do formatowania Czas nieobecności: myślę że sobota - poniedziałek będę go miał z powrotem Coś od siebie: Lagi jak z choinki, byle co się tnie, zwlekałem z tym od wakacji, na szczęście wziąłem się za to. Latarka w cs'ie laguje, cs laguje, WoT laguje, katastrofa... Jak tylko naprawią wracam na serwer (trzeba ferie wykorzystać ). Forum będę sprawdzał na tablecie, być może uda mi się raz na jakiś czas wbić na laptopie taty. Do zobaczenia na serwerze @Danielek dziękuję @BlazE tak jak mówi Daniel.! - u mnie już 20 się zaczynają, czyli jeszcze 2 dni szkoły mi zostały @Daniel.! również dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Pozdrowienia dla taty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Wracaj szybko ^_^, też dołączam się do pozdrowień ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Kiedy ferie macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Teoretycznie od 20 stycznia ^_^ a ja mam od 11 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 To do poniedziałku /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Nieobecność " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi