Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 1. Serwer: <dd2/nuke/inferno> 2. Nick:Damian? NL/PL3. Imię: Damian4. Wiek:29 5. Znajomość Amxx(0/10): szczerze 0 6. Mikrofon(Tak/Nie): TAK uzywam7. Czas spędzony na forum: 1,5 wchodze od czasu do czasu jak musze8. Opisać siebie: Jestem Damian mieszkam w Holandii.Parcuje jako monter w firmie zajmujacej sie klimatyzacja.Od poniedzialku do piatku pracuje,w sobote wieczorem pije wodke a reszte czasu gramw cs chyba ze moja kobieta ma dosc mojej gry wtedy zajmuje sie nia 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Pierwszy raz skladam takie podanie a gram ze 3 lata.Lubie ten serwer,ale czitow jest coraz wiecej a ja lubie grac a nie meczyc sie z odpalami i tylko po to.jak mnie nie przyjmiecie to wcale sie nie zraze tylko nie hejtujcie wystarczy nie a zrozumie.aha sorry moze moje wymagania sa niewystaczajace nie wiem o co chodzi z tymi reklamami itp.10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ssy -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzegam potem ban 5 min -Nadużywa Kultury na serwerze; jak dziecko to ostrzegam a potem ban 5 min, jak cham to ostrzezenie ,ban 5min a potem 4 h nie lubie tego....11. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Steam Shenzi jak trzeba bedzie to sie naucze tego amx przeciez nie bede nikogo klamal skoro jest jak jest -.- poczytam zobacze na yt i ogarne Shakugan No Shana nie kumam tych reklam sry Antonio Mateczny dzieki za wsparcie,ale pewnie nic z tego :)wiekszosc jest na nie To moze Ty wystartujesz na adma i poogarniasz serwa bo znowu dzis rano gralem i polowa na wh biegala ... Pozdro Danielek wiem ze malo siedze na forum czasowo, ale wchodze czesto tylko na kilka minut zobacze co i jak i wracam do gry. Nie mam za duzo czasu ze wzgledu na duza ilosc godzin pracy a zreszta i tak jestem pratycznie tydzien w tydzien w delegacji. Za to wekkend jestem bardzo duzo min 5 dziennie na serwie dziennie. Zebyscie widzieli mine mojej Marty jak odpalam CS-a ... bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 To usuwamy zbędne posty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Nie : - amx - Reklamy - Czas na forum - Posty - 4h za kulture to lekka przesada Posiedź więcej czasu na forum i ogarnij wymagania ( popatrz na reklamy w innych podaniach ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Na Nie -amxx (0? serio?) -czas na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Ja bym był za okresem próbnym. W sumie amxx można ogarnąć w 30 min Po za tym to spełniasz wymagania. Shana Nie trzeba reklam robić ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Poczytaj o amxx bez tego odpadasz, to po 1. Po 2, nie piszemy w swoim podaniu (edytuj pierwszy post i tam odpowiadaj używając "@@<NICK OSOBY>") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Nie, powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Podszkol się. Posiedź trochę więcej i spróbuj ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Tak jak wyżej poczytaj trochę o amxmodnenu, posiedz z nami na forum i bedzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jestem na tak. Często jest na serwerze, grać potrafi więc i czitera rozróżni. Amxa nauczyć się to żaden problem, Damian ogarnięty jest więc dla niego to będzie chwila, żeby się tego nauczyć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Rozwalacie mnie ludzie na prawdę. Wbił sobie jakiś Gruby na serwer pograł 3 dni, pospamował forum i złożył podanie o admina to każdy był ZA. Wchodzi teraz Damian stały bywalec naszej serwerowni, któremu bym powierzył admina to NIE, bo nie zna amx. A jaki problem nauczyć się amx w 1 dzień przecież nie jest to skomplikowane. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Przy okazji jedyny normalny który wie co to znaczy "EDYTUJ PIERWSZY POST". Z powodu na to że są tam też potrzebni jeszcze admini oraz masz Steam i na 100% jesteś osobą pełnoletnią to mogę się zgodzić na okres próbny. Ponad 50h w GT Przyjęty na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zapraszam na PW (prywatna wiadomosć) w celu uzyskania dalszych informacji. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi