tom 0 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 co mam niby teraz zrobic jak dostalem bana ale ss'y mi sie nie zapisaly .. przed waszymi glupimi komentarzami uprzedzam ze wiem gdzie sa ss'y .. poprostu mi sie rzadne nie zapisaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie ma ss nie ma UB Masz 24h na wrzucenie + wzór (http://forum.cs-classic.pl/topic/615-wz%C3%B3r-pro%C5%9Bba-o-ub/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom 0 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 przeszukalem nawet programem nie ma ich ;p dobra to czas szukac nowego serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jak znajdziesz te ssy to złóż nowy temat (+wzór) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi