SHOKE 473 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 A więc, zobaczyłem na innej serwerowni sygnę przedstawiającą ich sieć,więc napisałem do -_- czy na takie coś się zgadza żeby jakiś grafik zrobił coś podobnego.Chodzi o to żeby zrobić coś na podstawie : http://iv.pl/images/08765762867052870235.png Edytować to i zrobić coś podobnego,napis cs-classic,zmienić kolor oraz tło.Mógł by to ustawić każdy kto by chciał.I proszę o grafika o wykonanie takiej pracy. (-_- o wszystkim wie i się zgodził, napisał tylko żeby to nie wyglądało tak samo lecz podobnie) (Nie stosowałem się do wzoru bo nie wiedziałem jak to napisać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 No to tak Po 1 z chęcią tylko teraz tak te logo które mamy będzie za małe i nie wiem jak to będzie wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 No to tak Po 1 z chęcią tylko teraz tak te logo które mamy będzie za małe i nie wiem jak to będzie wyglądało Spróbuj coś zrobić, nie muszą być takie same wymiary,niech będą takie rozmiary żeby pasowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Machłem coś takiego 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zajebiste ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 To czemu lajka mu nie dałeś?Podziękujcie i dawać lajki Jeżeli Senrox będzie chciał to zrobi większą ilość sygnatur ale każdy musi założyć swój własny temat Polecam też komentować inne tematy bo jest ich dość sporo, np: "Inspiracje" gdzie każdy może coś napisać lub dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Z tymi tematami to będzie drobny burdel więc zrobimy inaczej. Dodam posta w którym będzie podany wzór i każdy będzie mógł zamówić taką sygnę z własnymi danymi mam to w formacie .xcf także nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 no bo to misiek robił ;d Ja mam propozycje, jak ma być sygna CSC to jakaś zajebista Tutaj mam surowe sygny, ty tam grafiku wgrasz ;d czy wpiszesz ja sie na tym nie znam ;d http://gameplay.pl/galeria/ilustracja/44_74433776.jpg http://i45.tinypic.com/dfyple.png albo, ale musisz troche pousuwać ;d http://img593.imageshack.us/img593/57/2p1i.png no i zmniejszyć to wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Super LIKE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 tylko bardziej tematyka csa by się przydała, bez helikopterów itd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 tylko bardziej tematyka csa by się przydała, bez helikopterów itd Jestem Za, może coś bardziej związanego z Cs'em, a to wygląda jak call of duty albo medal of honor czy tam Bf.Ale praca jest zajebiaszcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 zrobiłem jeszcze jedną ale pomyślałem że ta nie będzie w tematyce cs to tylko beta "wizytówki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 temat zamykam. W najbliższych dniach pokaże się temat z tymi wizytówkami. Kto będzie chciał taką wizytówkę z jego nickiem i danymi zostanie dla niego wylonana /Cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi