Kobys 250 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 1. Serwer: FFA2. Nick: Danielek3. Imię: Daniel4. Wiek: 18 (rocznikowo 195. Znajomość Amxx(0/10): 8-96. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Czas spędzony na forum: 27d 14h 57m 15s8. Opisać siebie: Miły,sympatyczny z ambicjami chłopak większość mnie zna 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ grając częściej na serwerze banuje więcej ludzi przez amxbans, niż inni admini (nie wszyscy) normalnie... Chce pomóc w jeszcze lepszym prosperowaniu serwera, żeby było mnie dzieci utrudniających grę (wh,aim,mikro i takie bzdety) Wydaje mi się,że przyda się admin na poranne i nocne godziny.10. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy; AIM-demo,perm. WH- SS-Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie kick ban-Nadużywa Kultury na serwerze; j.w11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): S~Wiek 16+ | +~Mikrofon(nie wymagane aż tak) | +~Minimum 20 godzin gry na Serwerze | +~Kultura | +~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu | +~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM | +~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) | +~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera | +@smokebanujac przez amxbans musisz czekać cala mapę na bana,a jak bede miał admina (mam nadzieje) bede mógł banowac od razu, bez czekania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ja jestem tak, spełniasz wszystkie wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil:D 2 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Także na tak, gra, ogarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Na Tak -wymagania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyKox 2 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Oczywiście że na Tak :] -Kultura -wymagania -Ogarnia -Możliwość się dogadania :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 na tak -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeAndFly 1 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 jestem na tak tylko trochę głupia sytuacja ... jesteś już w teamie jako admin i składasz podanie na admina ffa wiedząc z góry że dostaniesz pozytywną opinie bo przecież reszta adminów to twoi koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 jestem na tak tylko trochę głupia sytuacja ... jesteś już w teamie jako admin i składasz podanie na admina ffa wiedząc z góry że dostaniesz pozytywną opinie bo przecież reszta adminów to twoi koledzy Przepraszam, ale musiałem xD @Co do podania to jestem na tak. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeAndFly 1 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 no nie mów mi że to nie prawda ... " Ponieważ grając częściej na serwerze banuje więcej ludzi przez amxbans, niż inni admini" skoro ma możliwość banowania to w takim razie nie rozumiem po co mu admin FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everdeen 24 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jestem na tak, spełniasz wymagania. Jak najbardziej Tobie należy się taka posada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 no nie mów mi że to nie prawda ... " Ponieważ grając częściej na serwerze banuje więcej ludzi przez amxbans, niż inni admini" skoro ma możliwość banowania to w takim razie nie rozumiem po co mu admin FFA Po 1, skończ spamować bo dostaniesz warna (opcja edytuj) Po 2, zauważ że niektórzy mają zmienne IP, a jego bany działają dopiero wtedy gdy gracz wyjdzie z serwera lub zmieni się mapa. Nie ma możliwości zbanowania gracza tak by go od razu wyrzuciło. Przy okazji gracze ze zmiennym będą i tak ciągle wchodzić, a on sam nie ma możliwości innego banowania. Po 3, widzę że masz jakiś problem ze sobą. Boli cię to że gościu który siedzi na sieci dłużej i robi więcej od ciebie ma większe szanse na dostanie admina. Twój post zostaje ukryty, drugim razem edytuj swój post. Przeczytaj regulamin. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Na tak ! zreszta bardzo pomocny , gdyz pomaga mi w ogarnieciu amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Oczywiście, na tak Wymagania spełniasz, ogarniesz ... Musisz xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jestem na tak - spełniasz wymogi - powyższe posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Tak. Nadajesz sie. Wymagania + ogarniety gracz + zglaszanie cheatow na u@ i steam. PS. Rozumiem ze jak zostaniesz adminem to raczej nie bedziesz decydowal o UB dla graczy ktorych sam zbanowales ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi