Everdeen 24 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nick:EverdeenWiek:13, prawie 14.Doświadczenie:Dobre.Dlaczego ty:Chcę zostać Grafikiem tego forum, ponieważ jestem odpowiedzialną osobą za to za co się bierze, będę robiła każde zlecenie. Moje doświadczenie w grafice jest dobre, więc myślę, że można dać mi szansę. Twoje prace[5]:Chciałabym dodać, że można mi dać szansę mimo, że nie mam tych 40 postów i nie ma mnie tygodnia na forum, ponieważ większość osób z wysokimi rangami mnie dobrze zna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 a nie za szybko? Długo z nami jesteś ale dopiero co wróciłaś, posiedź jeszcze z tydzien/2 a na razie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wiele osób cię pamięta, ale posiedź trochę i pokaż że ci zależy. Na razie na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 *.* Bij posty szybciutko, taki grafik się nie może zmarnować, nie mam zastrzeżeń, prócz do 1 pracy ..Lampard Meega <3 Tak, tak ,tak ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pobądź jeszcze z 2 tygodnie na forum to będę na tak, bo prace robisz zajebiste ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 A ja jestem na tak mimo, że jest 'krótko' grafików nigdy za wiele. Zlecenia będą szybciej realizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Coś Cię nie pamiętam ale to nie ważne Na nie sorki -nadrób wymagania a bd na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jak na razie NIE -dopiero co wróciłaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak2 25 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 strasznie skromna jesteś, nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Nie. Posiedz wiecej na forum i złóz podanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Na NIE.-brak aktywności na forum/-tak jak Krypton wspomniał dużo osób cię pamięta,ale nie koniecznie z tej dobrej strony xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Za szybko. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Grafik" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi