GrubyKox 2 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 1. Serwer: FFA dd2 inferno nuke 2. Nick: Gruby3. Imię: Bartek4. Wiek: 215. Znajomość Amxx(0/10): 86. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Czas spędzony na forum: 1d 15h 20m 42s 8. Opisać siebie: Witam mam 21 lat aktualnie jest z Wrocławia interesuję się Motoryzacją jak i sportem bardziej piłka nożna czy też siatkówka , ogarniam dobrze ConterStrike 1.6 ponieważ grałem około 5 lat nie wiem czemu ale jak dotąd mi się dobrze gra a szczególnie na waszej serwerowni , pracuję aktualnie częściowo się uczę ponieważ mam zaległości co do studiów oczywiście angielski jest do zdania ;] mogę też dodać to że miałem na kilku serwerowniach admina i jestem w stanie ogarnąć wszystkie problemy jakie mogły byś na serwie , zależy mi na tym by akurat na waszej serwerowni móc ogarnąć tylko tyle ile się da by każdy gracz był zadowolony z administracji i bardzo dobrze mu się grało ;]9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ jeśli jestem na serwie to nie zawsze znajduje się admin online a bywają sytuacje naprawdę godne sprawdzenia i przypatrzenia , myślę że taka osoba jak ja zasługuję na admina bardzo doceniam to jak i jest kultura na serwerze jeśli jej nie ma a naprawdę ktoś się nie powstrzymuje od powiedzenia słowa którego nie powinien , są podejmowane w tym kroku solidne jak to ja nazywam pouczenia jak i kary ;] 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; najczęściej robi jeśli to są odpalacze na wolhack czy coś podobnego skrótem wh robię ssy , jeśli gra ktoś na aimbocie nakręcam demko dla pewności by żadnych sprzeczek nie było na forum ;] -Gdy ktoś nadużywa micro; Staram się dogadać jeśli nie można dostaje kick powodem "ogarnij mikro 16+ " czy też używać stosownie ;] -Nadużywa Kultury na serwerze; Praktycznie pouczenie dostaje kick następnie jeśli graczowi nie odp dostaje ban 5 minut wróć po po przerwie czy też stosuj się do kultury na serwerze ;]11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam ;] Myślę że od poprzedniego czasu składania podania , moje zachowanie na forum zmieniło się staram się dogadać porozumieć się z każdym jak tylko jest to możliwe następnie nie spamuję odzywam się w tematach na których mam możliwość coś do powiedzenia , a przede wszystkim regularnie korzystam z serwera jak i forum myślę że kilka osób zauważyło poprawę co do mojego zachowania od ostatniego podania proszę nie oceniajcie mnie pochopnie naprawdę jestem godny zaufania :] Jak od tamtego czasu poprawiłem się myślę że należy przemyśleć moją kwestię podania i moje tutejsze zachowanie jeśli kogoś uraziłem w jakiś sposób pamiętajcie to się nie powtórzy piszę to raz ale na poważnie dziękuje do usłyszenia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everdeen 24 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jestem na tak, spełniasz wymagania. Podanie napisałeś bardzo dobrze, podoba mi się, musiałeś pewnie poświęcić dużo czasu na napisanie tak długiego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 NA NIE za krótko z nami jest! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoldiShot 2 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jest na serwerze tak krótko, że aż zdążyliście go zbanować 5 razy. Jestem na tak gdyż kiedy nie miałem jeszcze bana bardzo często go widziałem na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mysle ze mozna dac mu tydzien na sprawdzenie.Wymagania raczej spelnia, zachowanie tez chyba poprawil. Tylko pamietaj Gruby, jak przejdziesz pomyslnie okres probny i bedziesz "rozrabial" admina mozesz zawsze stracic ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 OD OSTATNIEGO PODANIE MUSI MINĄĆ CO NAJMNIEJ TYDZIEŃ !!!!!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ja jestem na tak, gra często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie. Za krótko na serwerze i sie panoszy wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Tydzień nie minął i masz warna. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi