Gość Dlaczego? Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam. Mysle ze powinien byc wprowadzony resetscore co miesiac. Wtedy kazdy kto nawet zaczyna korzystac z tego servera bedzie mogl sie wbic do topki. Bo jak ktos wejdzie na server i zobaczy ze 15. ma staty 12345-100, to bardzej odechce mu sie grac na tym servie. Jest to rowniez szansa dla slabszych graczy, aby zobaczyli progres swojej gry. Dodatkowo, za zgoda H@, moznaby dawac najlepszemu graczowi Vipa na tydzien lub inne nagrody. Zapraszam do dyskusji i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dobry pomysł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak najbardziej ZA, z tym vipem to też ciekawy pomysł. Albo 3 pierwszy vip na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 dobry i ciekawy pomysl Popieram w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 ta, za top1 miesiąca dożywotni vip. za top1 kolejnego miesiąca admin dożywotni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Antonio zawsze na nie... Przypadek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 nie sondze Antonio po co ta ironia...Można normalnie napisać, to tylko propozycja. Ten post Twój jest bez sensu -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Kolega rzucił temat, myśle, że Karol nad tym pomyśli... zmotywowałoby to do częstszego grania ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaer. 7 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 "Na tak"Kaer. rozwalasz mnie. Jak Kaer. jest na Tak to ja też muszę być na TAK. Co miesiąc, a dokładnie w jaki dzień? Mi tam pasuje, nie mam nic przeciwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Co miesiąc równo, nie zależnie od dnia... Załóżmy od 1 do 1. A co topkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 1. kazdego miesiaca to dobry pomysl. A topka sie resetuje jak resetuja sie staty graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 To czekamy do 01.02 i dopiero wtedy mam robić ten reset, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Tak będzie najlepiej (tak mi się wydaje) i później 2.02 itd... a co o vipach sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 "Na tak" Kaer. rozwalasz mnie. Jak Kaer. jest na Tak to ja też muszę być na TAK. Co miesiąc, a dokładnie w jaki dzień? Mi tam pasuje, nie mam nic przeciwko. Czyli jestem na TAK, zgadzam się też na VIP'y Zamykam, przypomnijcie mi 31 o resecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi