Tiran 0 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 1.Twój Nick: Gimbus 2.Nick admina/gracza który zawinił: Shana 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: 11:15 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): poco ;d ? 6.Opis sytuacji: to tak gram sobie,gram i widzialem gracza ktory ma aima poniewaz swietnie skanowal przez sciany z bania zabijaj bez celownika zawsze z bania .. to napsialem na glownym ze ten gracz ma aima i niewizialem ze shana wbil i dal mi kick bo cheaty zglasza sie na u@ a poco mialem pisac na u@ jak admina zadnego nie bylo ..... to shana niby sprawdzil tego gracza ktory nadal tak swietnie skanowal i dal mu bana za klture bo chyba raz przekla zamiast wstawic mu ss .. to napisalem hahahah i on napisalal ze jest czysty .. to naspaielm mu ze jest chyba niewidomy .. i dal mi bana za obraze administratora ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 I to cała prawda sprawdziłem Go był czysty po czym przeklnał ( obraza gracza Daniel. który potwierdzi ) później nazwaleś Mnie niewidomym to dalem bana na 1h bo cie dobrze znam i nie dalem na 3h wiec nie widze problemu w tej skardze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiran 0 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 nie wyzwalem sie jestes niewidomy tylko ze jestes CHYBA niewidomy jak nie widzisz tego ajma ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Czy nazwanie admina niewidomym to nie jest obraza? Znam się na swojej robocie i sprawdziłem tego gracza i napisałem Ci że jest czysty więc zamiast mnie obrażać powinieneś grać dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Byłem wtedy. Było tak jak mówi Shana... Ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiran 0 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 ja wiem co innego .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jednak dowody są potrzebne Tiran...Zawsze się zgłasza na u@ bo jak admin ma inny nick niż wszyscy go znają to i tak to widzi i może wejść na specta i banować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ban słuszny. Cziterów zgłaszamy na u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi