Skocz do zawartości

Skarga na Admina ...

Kudlaty

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: Kudlaty

2.Nick admina/gracza który zawinił: Nie wiem jaki to byl admin poniewaz gram od wczoraj ale mozecie w amxbans sprawdzic.

3.Admin/Gracz : Admin (nwm o co chodzi w tym punkcie)

4.Data i godzina: 11:30 20.01.2014

5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Macie dowod w amxbans

6.Opis sytuacji: Wbijam na serwer gram sb przez jakis czas (5 min) i zauwazylem ze jakis admin banuje graczy za blahe sprawy ze np. gracz napisal "Kurwa" po co banowac? nie ma duzo ludzi na serwerze teraz a jemu sie zachcialo ... i tam jeszcze bylo pare innych banow ktorych nie pamietam. Okej, teraz do setna sprawy dostalem bana za to ze rzucilem granatem juz po blokadzie jakies 15 sek jak sie ona skonczyla nikogo na respie nie bylo a ten admin dal mi bana za to ze rzucilem HE na respa. No co to jest za imbecyl zeby banowac za takie cos bez ostrzezenia? niedos ze nikogo nie zabilo nawet nie zabralo 1 hp... Bana za to dostalem na 30 min ale prosze o UB poniewaz nie zawinilem. Dzieki.

1. To Ja Cie zbanowałem, co z tego że rzuciłes HE na respa jak nikogo nie bylo? W regulaminie jasno pisze : 

7. Zakaz rzucania he na bs’a, respa (na swojego również) oraz w hosty (ban od 1 do 3 godzin)

Powinieneś być nawet surowiej ukarany tutaj pisze 1h-3h 

2. Kultura na serwerze to podstawa jak kogoś uspokajam i pisze na y@@     " @@y Na Serwerze Obwiązuje Kultura " To gracze mają się do tego dostosować.

Fakt mogłem ostrzec ale nie musiałem, przeczytaj regulamin to już więcej bana nie dostaniesz.

@edit 

Hmm nie slyszałem nic takiego Romet bo nie miałem głosników akurat ale to jak jest tak jak mowisz to można przedłużyć bana temu graczowi.

Sorry ze się wtrącam , ale wtedy byłem i wiem co się działo . Co to miało być przez Micro gdy Cię Shana zbanował . Cytuje " Ty idioto skonczony , kurwo rzucałem he po 15 sekundach ty imbecylu jeden. To wiec powinienes dostac jeszcze bana za obraze admina ! .

Człowieku ostrzegaj ze he jest zakazane... nie kazdy gracz czyta regulamin ...

Admin nie musi ale może ostrzegać. Gracz,który wchodzi na serwer akceptuje regulamin.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności