sik0r 28 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jak w temacie co myślicie o takim pluginie żeby przy każdym naszym wejściu nagrywało się demko dodatkowo do foldera cs. Przy UB można by było poprosić demko i byłoby pewnie i dokładniej do ocenienia czy ktoś odpalał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Moim zdaniem zbędne...HLTV jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ok, weź pod uwagę noł - lajfów, cały dysk będzie zapełniony, taki Papku nie wiem czy go jeszcze ktoś pamięta ale starsze osoby napewno, był dzień w dzień ok 10h na serverze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ja już widze ludzi co piszą "nie mam" "całego kompa przeszukałem" itp .. dla mnie bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 HLTV jest od tego, niepotrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi