Michalek1906 0 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 1.Twój Nick: Michalek1906 2.Nick admina/gracza który zawinił: Antonio Mateczny 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: 20.01.2014 21:10 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): HLTV. 6.Opis sytuacji: Na serwer DD2/INF/NUKE weszli jacyś goście, co nadużywali mikrofonu. Puszczali jakąś muzykę, filmiki z internetu itp. Wielokrotnie pisałem na kanał admina, żeby ich wywalił, bo utrudniają grę. Admin to zignorował i sam namawiał tych graczy do nadużywania mikrofonu. Admin sobie poszedł, nie zbanował ich, a za minutę na serwerze zostało tylko 10 osób, bo grać się nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 demko to by był dowód...na HLTV się długo dosyć czeka... Poza tym jest funkcja mute i nikt Ci nie przeszkadza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 nick admina? coś? i dokładnie wlaczasz playerlist mute i koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 strzał w kolano. Skarga na admina Antoniego Matecznego?? Ja nie jestem adminem (podanie złożyłem chwile po twoim). Więc teraz tak: daj jakiś dowód, a następnie wytłumacz gdzie tu ja zawiniłem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Wstaw HLTV i podaj czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi