BezrobotnY 13 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 1. Serwer: DD2 2. Nick: ezrobotn[Y] 3. Imię: Adam 4. Wiek: pelnoletni:) 5. Znajomość Amxx(0/10): nie bylem adminem bo nigdy nie chcialem nim byc ale AMX znam dobrze 6. Mikrofon(Tak/Nie): TAK(nie uzywam ostatnio) 7. Czas spędzony na forum: NOOB 8. Opisać siebie: jestem doswiadczonym graczem na takich sieciowkach co widac na serwerze podczas gry 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ze wzgledu na to iz koncze prace po 22:00 a lubie strzelac i nie ukrywam tego ze wielou graczy o tej porze tez strzela(jakos) ale jest 80% graczy NS paru STEAM a nieuczciwych graczy nie brakuje :)nie mam nikogo na Steam by zawolac wiec dlatego skladam moja kandydature.Chcialby zostac nie "adminem" lecz osoba ktora poczysci serwer w godz.wieczornych z nieuczciwych graczy pod nieobecnosc stalych adminow......Po pracy chce sie zrelaksowac i odpoczac lecz nieuczciwi gracze uniemozliwiaja mi ten relaks jak i innym gracza.Jezeli moja propozycja zostanie odrzucona to prosze o przyjecie admina ktory bedzie pilnowal serweru w godzinach wieczornych:)Dziekuje! PS.dzis pogralem 15 min.......z braku relaksu na serwerze zostalem zmuszony do zlozenia tego podania:) 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; BAN -Gdy ktoś nadużywa micro; (upomnienie) BAN -Nadużywa Kultury na serwerze; (upomnienie) BAN 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam):STEAM 2K7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jestem na nie. Za wczesnie. http://www.gametracker.com/server_info/31.186.82.184:27691/top_players/?query=%5BB%5Dezrobotn%5BY%5D&Search=Search Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Na nie. Ledwo 2,5h na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Swieżak jesteś na serwie, dałbym ci takale pograj z tydzień i dopiero złóż podanie na razie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Pogram jeszcze z tydzień i złóż podanie. Póki co na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Nie. Powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezrobotnY 13 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Spokon nawet cisze sie z tych wypowiedzi:)temat mozna zamknac(lub najlepiej kosz) a ja licze na zwiekszona ilosc adminow ktorzy daja pograc uczciwym gracza, CLOSE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Na prośbę autora./Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi