JayMcKenzie 393 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 1. Serwer: BF2 2. Nick: Jay McKenzie3. Imię: Kuba4. Wiek: 15 (Rocznikowo 16)5. Znajomość Amxx(0/10): 7,56. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Jeśli będę miał taki obowiązek8. Czas spędzony na forum: 4h 39m9. Opisać siebie: Hmm, mam na imię Kuba, mam 15 lat i mieszkam w Czarnem w woj. Pomorskim. Moimi głównymi zainteresowaniami są gry komputerowe i Formuła 1. Jeśli chodzi o muzykę, to słucham praktycznie tego, co popadnie, ale najbardziej lubię dubstep. Nie przepadam za polskim rapem.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Na serwerze jestem bardzo często, przeważnie, gdy nie ma administracji.11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; demko/ss i ban -Gdy ktoś nadużywa micro; na początek ostrzeżenie w postaci kicka, potem ban -Nadużywa Kultury na serwerze; To samo co w przypadku wyżej podanym.12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 skoro nie przepadasz za rapem to jestem na nie ;d a tak na serio to jestem narazie na nie, ponieważ:- zbyt krotko grasz na serverze, jesteś od kilku dni dopiero, pograj dłuzej a bede na tak bo ogar jest :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Na razie na nie 15h tylko na serwerze pograj jeszcze z tydzień to będę na tak, wypowiadasz się w swoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ja za okresem próbnym, tylko nadrób trochę godzin na serwerze. NIE ZAPOMINAJMY,ŻE POTRZEBA ADMINÓW NA BF2 !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Okres próbny - nadrób godziny na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 To jaka ostateczna decyzja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet 2 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Również jestem za okresem próbnym: -miły -ogarnięty -pomocny Potrzeba adminów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Nwm ile tam grasz ale admini są potrzebni, tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everdeen 24 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jestem na tak, admini są potrzebni. Widać, że jesteś w pełni ogarnięty do tej roli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jestem na tak, wymagania spełniasz, godziny bij.Admini są potrzebni więc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jestem na Nie -jesteś od paru dni na serwerze ok.5? i już admina To co że są potrzebni admini,ale też muszą być oni ogarnięci i troche siedzieć na forum/serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Odświeżam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Spamujesz we własnym podaniu i grasz od kilku dni. Zapraszam za tydzień Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi