BBoleQ 1 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 1. Serwer: BF2+FFA 2. Nick: BBoleQ3. Imię: Bartosz4. Wiek: 14,5 (rocznikowo 15)5. Znajomość Amxx(0/10): 6/10 (widziałem jak to wszystko wygląda, perfekcyjnie nie znam ale potrafię dosyć szybko kogoś "obsłużyć" )6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: 6h, 25 min9. Opisać siebie: Jestem Bartosz, tępie cheaterów, czasem bawie się w gimpie, lubie uprawiać sport, ale najbardziej piłkę nożną.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Gram na tym serwerze ok. 1,5 miecha, więc postanowiłem drugi i mam nadzieje ostatni raz złożyć podanie. Byłem świadkiem wielu oszustw, a sprawdzanie ip, robienie demka i innych pierdół jest czasochłonne. Mając admina, moja reakcja byłaby szybsza i bardziej efektowna, a przy okazji wyręczę resztę administracji. Dziennie przesiaduje ok. 2-3h na serwerze. Będę starał się często odwiedzać i kontrolować serwer, jeśli otrzymam tą funkcję.11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Mając niezbite dowody - perm, podejrzenie o wh - ss'y, soft - perm. -Gdy ktoś nadużywa micro; ban na 1h, zgodnie z treścią regulaminu. -Nadużywa Kultury na serwerze; nadużywanie przekleństw ban od 1h do 3h, obraza admina od 3h do 24h, przeszkadzanie w grze - zależnie od rodzaju 5,30 min lub 1h.12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Dałbym okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jestem na tak. Spoko typek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet 2 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jestem na tak: -ogarnięty -dużo gra -miły i pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Na tak, spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Na tak, spełniasz wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Na Tak Wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 no to widziałem jak wygląda amxmodmenu ta? jak cheata umiesz odroznic i rozpoznac masz ode mnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty na okres próbny. Zapraszam na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi