CssC 0 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Przepraszam nie wiedziałem gdzie to napisać . Pisze poniewarz z nieznanego powodu cos lub ktos usunął mi wszystkie odznaki i wszystkie zabujstwa. Ale wszystko zostało jak pisze /rank . Mialem 16 odznak i 3200 okolo zabic. Prosze odpiszcie co z tym ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Może wszedłeś na innym nicku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CssC 0 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Nie napewno nie bo gram tylko na tym nicku. A teraz kupilem vipa i dziala. Prosze o np.: oddanie moich odznak ktore stracilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ale jak mamy ci oddać odznaki skoro one wszystkie są zapisywane w bazie danych i tak same na pewno nie wyparowały, albo je "usunąłeś" albo zmieniłes nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CssC 0 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Moze ktos mi wlazl na konto. Bo nie mialem nic a na ranku pisze ze mam ponad 3000 zabic ale tak naprawde mam 101 zabic A odznak mialem 16 a mam 6 ... I co mam zrobic tyle sie meczylem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Bez dowodów (screen'ow) nic nie dodam, nie ma szans by odznaki zostały usunięte z naszej winy. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Sprawy związane z forum." do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi