himek 0 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 1. Serwer: FFA +BF2 2. Nick: himek3. Imię: Kuba4. Wiek: 155. Znajomość Amxx(0/10): 9.5 ( adm na innej serverowni )6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Nie mam steama8. Czas spędzony na forum: krótki ale podobno to nie jest ważne9. Opisać siebie: Mam na imię Kuba Gram w cs'a 5 lat lubię uprawiać sport i oglądać sport 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Na servie jest mało adminów a ja chce pomóć11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; demko/ssy perm -Gdy ktoś nadużywa micro; Upominam a pożniej banuje 5-60min -Nadużywa Kultury na serwerze; upominam banuje 5-60min12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam jeśli potrzebny steam id to : STEAM_0:1:53531598 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet 2 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Na razie jestem na nie: -dopiero zacząłeś grać na serwie(przynajmniej ja widzialem cie tylko dzisiaj) Pograj chwile pokaż że chcesz zostać na długo z tą siecią i złóż podanie ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 na nie:- nigdy cie nie widziałem na serverze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Na nie, 30 minut na serwerze. ^_^, wypowiadasz się w swoim podaniu. Złóż za tydzień jak "nabijesz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 na nie,mała aktywność. Złóż podanie za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Za wcześnie, nikt cie nie skreśla, ale spróbuj za jakiś czas. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 cos tam grasz ale rzadko i krótko bywasz na serwie, Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
himek 0 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Wiem mało jeszcze jestem na servie ale odrobię to w ciagu tygodnia spokojnie mam zamiar tu zostać (fajny server) niestety cheaterzy grają na servie a adminów brak ( Obiecuje że do następnego piątku dobije spokojnie z 20h może i więcej lub szybciej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: To najpierw odrób Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi