Pele 0 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Nick : Pele Link do SSów :http://speedy.sh/EDth9/SS-Pele.rar Wycinek z konsoli(bez IP)* :[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:758749682' [AMXBans] Twoje IP: '77.255.194.83' [AMXBans] =============================================== Serwer : only dd2/inferno/nuke Link do bana: nie wiem gdzie tego szukac o ten link chodzi? http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=5543 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Wszelkie zmiany modeli są zabronione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele 0 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 nie rozumiem ze co mam inny model broni niz inni i to jest zabronione? UB nie bedzie mimo iz sa czyste? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Tak, wszelkie modele są zabronione. Możemy się umówić, że dostaniesz ostatnią szansę jak zmienisz modele na poprawne. Taki mamy regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele 0 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 tylko ze ja juz sie przyzwyczajilem do tego modelu. Smieszna serwerownia kazdy na jednym modelu ma grac hahahah nie chce UB nie musicie mi dawac z taka parodia to sie jeszcze nie spotkalem a gram w cs juz z 4 lata na serwerach( na botami 7). Ide z tej serwerowni poszukam sobie bardziej ogarnietej. Wspolczuje graczom ktorzy tez tego doswiadczyli co ja. Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zmień modele na tradycyjne (najlepiej ściągnij naszego cs'a) i graj na nim. Jak jeszcze raz Cię złapiemy na innych modelach perm zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ub pod warunkiem! Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi