FreshFreshFresh 248 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Imię: Przemysław Wiek: 22 latStaż na forum: Ponad 1 rok.Doświadczenie w moderowaniu: Byłem już moderatorem więc wiem o co chodzi w tym.Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Dziennie ok. 5hDlaczego właśnie Ty: Wiem jak to ogarnąć, spełniam wymagania. Myślę że można dać choć jedną szansę. 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) OK2. Musisz mieć +16Lat (Obowiązkowo) OK3. Minimalna Ilość postów: 150.(Obowiązkowo) OK4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 50h. (Obowiązkowo) OK5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 3-5h dziennie. Obowiązkowo) OK6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) OK7. Staż na forum: powyżej 2-3 miesięczny (Obowiązkowo) OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 aktualni modzi nie mają co robić ... Ostatnio bardzo mało się udzielasz na forum, na razie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Tak jak wczesniej pisałem pchasz sie gdzie jest miejsce ;d ale na tego modka składasz 10-15x podania, naprawde dużo to ci zależy, ja proponuje okres próbny (5dni) jak zawalisz stracisz ,natomiast jak ogarniesz zostaniesz Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Mało Cię widze na forum . Siedz wiecej na forum wtedy bede na Tak . Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Fresh, który raz Ty podanie piszesz? Na Tak -ogarnie -wymagania -aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everdeen 24 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jestem na tak, spełniasz wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 na NIE: -przez jakiś czas wcale cię nie było na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Nie ostatnio jakoś cie nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Spoko gość+ Wymagania+ Ogarnia+ Na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 TAK spełniasz wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=eXtreMe=- 0 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Chociaż dopiero się zajerestrowałem , i nie znam ciebie . Dam TAK. Wymagania są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 na TAK powinien ogarnac cheater jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie jestem (jeszcze) na nie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Moderator" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi