KiToL 580 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 1. Serwer: ONLY DD2 / NUKE / INFERNO 2. Nick: KiToL 3. Imię: Karol 4. Wiek: 17 (za miesiąc 18) 5. Znajomość Amxx(0/10): 8 6. Mikrofon(Tak/Nie): tak 7. Czas spędzony na forum: 2h 8. Opisać siebie: Uczęszczam do 2 klasy Technikum, interesuję się mechaniką samochodową i sportem. Wieczory często spędzam przed cs-em. 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Nie lubię wręcz nie nawidzę gry z cheaterami, potrafię odróżnić cheaty od umiejętności, gram dłuższy czas w cs-a i mam spore doświadczenie w tej grze, nie chcem aby ludzie widząc cheatera wychodzili bezradnie z serwera 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ss`y lub demko + perm -Gdy ktoś nadużywa micro; upomnienie, jeśli nie skutkuje to mute lub kick -Nadużywa Kultury na serwerze; upomnienie, kick, ban 5min. Jeśli gracz szybko zmieni postawę, przeprosi i zachowa kulturę- nic nie robię 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): steam Pozdrawiam KiToL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Tak, wszystkie wymagania spełnione + potrzeba adminów głównie pod wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jestem na TAK, duże TAK !! Ogarnie, często jest w grze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Na tak, spełniasz wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Na tak. Wymagania, zgladza cheaterow, czesto na servie. Ale to "nie chcem" wygywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everdeen 24 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jestem na tak, wymagania spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Na tak. Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Jestem na TAK. Potrzeba aktywnych adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Aktywny garcz, na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 TAK powody @up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Jestem na TAK - wymagania - powyższe posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 TAK. Całymi dniami cziterskie padalce na serwerze a adminów brakuje. Ja już jestem wykończony ALT+TABem i pisaniem że są cziterzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Przyjęty. Zapraszam na PWJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi