BBoleQ 1 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Nick: BBoleQ Powód: 1 dzień z adminem i rezygnuję, bo 2 kumpli ma to samo IP i dostali za darmo Admina. Coś od siebie: Dzięki za 1,5 miesiąca gry na serwerze, bawcie się dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Ja na Twoim miejscu bym steam kupił, ale jak nie chcesz to trudno. Trzymaj się ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Hahaha to po co składałeś wgl podanie jak wiedziałeś że mają to samo IP?? @EDIT Jak chcesz dalej grać zajrzyj do działu Giełda mam steama tanio poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BBoleQ 1 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Hasło widocznie gówno dało, nie tego się spodziewałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Szkoda :/ Ale nw po co składałeś podanie na dzień . 3Maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Chociaż tyle dobrego, że jakieś 'dzieci' nie będą bawiły się adminem, kup steama i wracaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 A nie możesz ściągnąc cs'a z wygenerowanym SID? Da sie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przecież steam'a można kupić u mnie za sms. Zresztą ten twój ban pokazał że nie nadawałeś się na admina. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi