Buzek 54 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 1. Serwer: Only dd2/inferno/nuke 2. Nick: Ziele 3. Imię: Dominik 4. Wiek: 18 5. Znajomość Amxx(0/10): 9/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): TAK 7. Czas spędzony na forum: 2 dni i 4h 8. Opisać siebie: Jestem osobą pracowitą, dbam o graczy jeśli jestem adminem, zawsze dąże do celu. 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Gram bardzo długo na only DD2, ludzie mnie bardzo dobrze znają i uważam, że ufają mi, chce waliczyć z cheatami, ponieważ admini nie zawsze mają czas, aby wbić na serwer i zbanować daną osobę, dodam, że kiedyś już byłem adminem tego serwera i gracze byli zadowoleni z mojej pracy. 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Jeśli nie będę stuprocentowo pewny : zrobieee ss'y, jeśli jednak będę pewny, że dana osoba jest jak to sie mówi "odpalone" daje perma. -Gdy ktoś nadużywa micro; Dostaje ostrzeżenie, jeśli jednak się to nie zmieni dam mu bana na określony czas. -Nadużywa Kultury na serwerze; Podobnie jak @up. 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): STEAM_0:1:43941544 Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Dziękuję. Warna nie długo nie będzie, bo już temat o jego usunięcie założony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 TAK bardzo dobry gracz i jak ja gralem ogarnial elegancko admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Na tak, spełniasz wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 TAK, ogarnięty gość, zna się na rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Oczywiscie ze tak!!! Jak najbardziej sie nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Na tak, spełniasz wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everdeen 24 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Jestem na tak, spełniasz wymagania i widać, że gracze Cię lubią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Na tak , przyda się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Na tak - wymogi - powyższe posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 na tak -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 na tak,ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi