BlazE 565 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 1. Serwer: BF2 2. Nick: BlazE3. Imię: Maciej4. Wiek: 235. Znajomość Amxx(0/10): Wszystko co potrzebne dla admina ogarnięte.6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Steam8. Czas spędzony na forum: Pare ładnych dni hehe9. Opisać siebie: Pomocny dla wszystkich, cięty na wrogów!10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Spodobał mi się nasz bf2... gram tam coraz częściej, ale bardzo rzadko jest admin. Chciałbym pomóc w ogarnięciu serwera w godzinach szkolnych jak i wieczornych (na gg/steam dostępny jestem praktycznie cały czas).11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; WH-SS'y, AIM/SH-DEMKO -Gdy ktoś nadużywa micro; Upomnienie, kick, ban 5min+ -Nadużywa Kultury na serwerze; Upomnienie, kick, ban 5min+12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Na tak, spełnia wymagania i na 100 ogarnie. Jednak zmieniam zdanie. Pograj jeszcze z tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Na tak . Gram z nim parę dni i gościu ogarnięty . Po prostu Tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Jestem na tak, spełniasz wymagania i myślę że ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everdeen 24 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Jestem jak najbardziej na tak. Wymagania spełniasz, ogar w 100 %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 blaze ile ty masz tych adminow juz;d ? Tak, wymagania ale graj wiecej bo dzis 1x cie zobaczylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Na tak dzisiaj zacząłem grać na bf2 i widzę że często jesteś na serwie i masz już adma na kilku serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet 2 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Na tak ogarnie na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 ŚMIECHU WARTE TO CO PISZECIE, ŻE SPEŁNIA WSZYSTKIE WYMAGANIA?!?! http://www.gametracker.com/player/BlazE/193.33.177.87:27051/ 7h na serwerze to wszystkie wymagania ? Wydaje mi się,że jest 20h do przegrania. Wymagania chyba dotyczą wszystkich, nie tylko nowych graczy.... Na razie nie, chyba za wcześnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty. Napisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi