Romet 154 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 1. Serwer: BF2 + FF2 2. Nick: Romet <33. Imię: Krzysztof4. Wiek: 175. Znajomość Amxx(0/10): 10/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: 6D 15H 30Min 6s9. Opisać siebie: Miły , kulturalny , pomagający graczom na serwerze .10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ gracze nie przestrzegają kultury na serwerze oraz nie którzy czitują .11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Wh + ss'y Aim + Demo , w razie jakies niesposobnośći HLTV -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzezenie , kick , Ban 5min do 30min lub dłużej -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzenie , kick , Ban od 5min do 30min nawet i dłużej12. Platforma Cs(Non Steam/Steam):NS P.S Mam mało H na serwie ale spokojnie nad robię go .Jeżeli chodzi wam o Cod 45k Gram tyle co na BF2 + FF2 . ~Wiek 15+ Oczywiscie ~Mikrofon(nie wymagane aż tak) Mam ~Minimum 20 godzin gry na Serwerze Nie mam . Nadrobię spokojnie. ~Kultura To podstawa ~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu Tak ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM Nie mam ani 1 ~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) Duża aktywność ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera Jak Cod 45k ogarnąłem to i BF2 +FF2 ogarnę ~Reklamowanie Serwerów Spokojnie ~Składka dla osób ze steam nieobowiązkowa Płacę H na serwie jest już spełnione . Dzisiaj spróbuje jeszcze dobić z 3H . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Na razie na nie. tak jak BlazE, nadrób trochę tych godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
himek 0 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Na nie mało widze cię na servie odrób godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Nie całe 10H na serwie.. Na NIE nadrób godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everdeen 24 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Jestem na nie, nadrób godziny to będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 @ zmiana : Przepraszam, mała pomyłka. Jestem na Tak, Romet jest miły ogarnięty i często gra na serwie / ogarnia forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Shana wprowadził mnie w błąd. Nadrób szybko 25h, tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnY GanjA 0 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Na NIE xD - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - -- -- - - - - - - -- - - - - -- - - - - - - - Zarcik blancik na TAK Ogarnięty miły pomocny długo na serwerze aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 JA NA TAK JAK NAJBARDZIEJ SIE NADA WYMAGANIA NA + A H SA DO NADROBIENIA ALE ON DA RADE MYSLE ZE OKRES PROBNY JAK NAJBARDZIEJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 na tak -ogarnięty -spoko typo -tylko godzin mu brakuje ale nadrób je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Na tak, wymagania ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty. Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi