ReNe PSD 12 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Pomocy właśnie skończyłem oglądać zajebisty serial "WAWA NON STOP" i nie mam pomysłu na inny. Więc przechodzę na filmy .. i tu jest problem bo nie wiem jaki pooglądać . Oglądałem już masę filmów i nie mam pomysłu na nowy tytuł. Mam nadzieję, że pomożecie mi wybrać ciekawy film do pooglądania. Kategorie jakich nie lubię: Horror, animowane, historyczne itp. LUBIE: komedie, dramat, akcja itp NP. American PIe, wieczny student, Kac Vegas i dużo więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 4 sezony skazanego na smierc xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 ostatni trend: Warsaw shore Ja to polecam, godne uwagi jest się z czego pośmiać itp xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Warsaw shore nooo dobre to xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
' Yo00n^^ 1 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Adrenalina 2 pod napieciem film zajebisty posmiac sie idzie tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Obecność- nie zasniesz ^^ Niezłomny - podobny do po prostu walcz Pan życia i śmierci- stary ale dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 A ja polecam Jestem Bogiem i nie mówię tu o polskim filmie, tylko o amerykańskim. Mi się spodobał, był ciekawy, z dreszczykiem emocji, ale żaden horror. Myślę, że się spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 A ja polecam Jestem Bogiem i nie mówię tu o polskim filmie, tylko o amerykańskim. Mi się spodobał, był ciekawy, z dreszczykiem emocji, ale żaden horror. Myślę, że się spodoba Jestem innego zdania Jestem Bogiem nie jest wcale ciekawy film oglądałem 3 razy by go jakoś ogarnąć nie da się naprawdę nudy ten film nie ma ciekawych scen i tp.. Polecam jak na przyszłość obejrzeć sobie dla śmiechu Transporter 1 2 3 inaczej ten sam aktor gra w filmie adrenalina co też jest ciekawy i śmieszny części też ma chyba z 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Paranormal Activity (czy jak to sie pisze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jestem innego zdania Jestem Bogiem nie jest wcale ciekawy film oglądałem 3 razy by go jakoś ogarnąć nie da się naprawdę nudy ten film nie ma ciekawych scen i tp.. Polecam jak na przyszłość obejrzeć sobie dla śmiechu Transporter 1 2 3 inaczej ten sam aktor gra w filmie adrenalina co też jest ciekawy i śmieszny części też ma chyba z 3 Każdy ma swoje zdanie, mi akurat spodobał się tem film i polecałem go znajomym. Inny fajny film to np. Igrzyska Śmierci, tam się dużo dzieje, ostatnio wyszła 2 część tego filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Wszystkie serie zywych trupow tzn The Walking Dead . A jak film to polecam 21 jump street, to juz jest koniec, hansel i gretell: lowcy czarownic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Obecność- nie zasniesz ^^ Niezłomny - podobny do po prostu walcz Pan życia i śmierci- stary ale dobry Wypieprzaj z ta obecnoscia posrany film nienawidze takich filmow xd. Dzieki za niezlomnego jak podobne do po prostu walcz to napewno obejrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 13 dzielnica ULTIMATUM!!!WYRABANY FILMParanormal Activity 1,2,3 częściZa szybcy za wsciekli 6 Szybko i wsciekleCzarny Pies,tez zajebisty film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Osobiście polecam The Walking Dead CO tydzień na kinoman.tv (wtorki) nowy odcinek jest ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Ja Ci polecam Pamiętniki Wampirów. Ohhh, świetni aktorzy, serial wciąga. Nie jest dla bab to na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Jelonek the walking dead po 22/23 jest też na FOX (poniedziałek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lafiryndo 7 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Mam dla Ciebie zajebisty serial, możliwe że o nim słyszałeś. The walking dead. Z zombiakami itp. stworzeniami. Moim zdaniem warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi