Kobys 250 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Imię: Daniel Wiek: 18 Staż na forum: od Sat, 17 Aug 13 Doświadczenie w moderowaniu: spore, byłem moderatorem na innych sieciach oraz adminem forum lub osobą pełniącą podobne funkcje. Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Mam internet w telefonie więc z tym nie ma problemu. Z forum(nowe posty itp) jestem na bieżąco. Myślę,ze czasami nawet cały dzień mogę być. Chyba,ze będę miał jakieś sprawy prywatne do załatwienia... Dlaczego właśnie Ty: może i modzi nie maja zbyt wiele roboty ale myślę,że jedna osoba dodatkowo by nie zaszkodziła. Jestem pomocny, użytkownicy mnie znają, wydaje mi się,ze problemu ze mną by nie było ;)znam dobrze ortografię, błędów wielkich jakiś nie robię spełniam wszystkie wymagania, więc warto spróbować. 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) + 2. Musisz mieć +16Lat (Obowiązkowo)+ 3. Minimalna Ilość postów: 150.(Obowiązkowo) + 4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 50h. (Obowiązkowo)+ 5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 3-5h dziennie. Obowiązkowo) + 6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) + 7. Staż na forum: powyżej 2-3 miesięcy (Obowiązkowo)+ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Jestem na NIE. Piszesz u każdego w podainu na modka że starczy juz modków, dają radę... Więcj po co składasz te podanie? Dla rangi? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 masz paru adminów i staraj sie ogarniać serwery a nie forum. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Nie. Też Danielek własnie mam takie pytanie ? Dlaczego piszesz takie posty a pózniej sam na to składasz podanie ? Wytłumacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Na Nie. dołączam się do wypowiedzi BlazE'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Jestem tego zdania co Blaze, ale na forum często, więc dam ci szanse TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everdeen 24 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Jestem na nie. Tak jak pisałeś u innych w podaniach, że moderatorzy nie mają co robić, więc po co składasz podanie. Poczekaj aż będzie więcej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Niestety jestem na razie na nie. Już jedna osoba została przyjęta i wystarczy modków Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Moderator" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi