Pluto 0 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Nick : PlutoLink do SSów : nie zostały zrobione..Wycinek z konsoli(bez IP)* :[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:709758417' [AMXBans] Your IP: '79.186.130.167' [AMXBans] ======================================== Serwer :BF2Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=6287Witam, przeszukałem wszystkie foldery od cs'a i nigdzie nie ma screenów. Dziwne bo nawet podczas 'niby' robionych ss'ów nie miałem nic wyświetlone, ze są robione tylko odrazu, wyskoczył komunikat 'wstaw screeny..' Proszę o wyjaśnienie tego, ponieważ nie czitowałem a spoodbał mi się wasz serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ja ci robiłem ss'y.A więc tak jak masz Win 7 to poszukaj. Wejdz w folder moje dokumenty ( przeważnie nazwa konta) na pulpicie, daj organizuj -> opcje folderów i wyszukiwania -> widok -> i zaznacz pokaż ukryte pliki foldery i dyski. Teraz pojawi ci się folder AppData, wejdz tam i kliknij Local, nastepnie VirtualStore, potem program files, i tam będzie twoje archiwum valve, gdzie na 99% bedą twoje ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Masz 24h na wstawienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluto 0 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Blaze zrobiłem tak jak mi napisałeś i nic nie mam ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 poszukaj poradników na google. Nie ty jeden nie możesz znaleźć. Zapewniam Cię, że je masz ponieważ robią się automatycznie przez amxmodmenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluto 0 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 a Ty jako admin masz moje ssy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Nie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluto 0 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 skoro Ty nie masz to skąd ja je moge mieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Bo są robione z automatu. I tylko tobie robi te ss'y. Masz 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Pluto bo one Tobie zapisują się na komputerze, nie nam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluto 0 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 no dobra to tylko mi pomóżcie je poszukać bo nie mogę ich znaleźć ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Masz poradniki. Jak ci możemy bardziej pomóc? Cierpliwości a znajdziesz... i nie spamcie już bo to nie ma sensu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Jak znajdziesz te ss'y utwórz po prostu nową prośbę. /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi