JayMcKenzie 393 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 To samo, co poprzednio 1. Serwer: BF2 2. Nick: Jay McKenzie3. Imię: Kuba4. Wiek: 15 (Rocznikowo 16)5. Znajomość Amxx(0/10): 7,56. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Jeśli będę miał taki obowiązek8. Czas spędzony na forum: 14h 54m 7s9. Opisać siebie: Hmm, mam na imię Kuba, mam 15 lat i mieszkam w Czarnem w woj. Pomorskim. Moimi głównymi zainteresowaniami są gry komputerowe i Formuła 1. Jeśli chodzi o muzykę, to słucham praktycznie tego, co popadnie, ale najbardziej lubię dubstep. Nie przepadam za polskim rapem.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Na serwerze jestem bardzo często, przeważnie, gdy nie ma administracji.11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; demko/ss i ban -Gdy ktoś nadużywa micro; na początek ostrzeżenie w postaci kicka, potem ban -Nadużywa Kultury na serwerze; To samo co w przypadku wyżej podanym.12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja jestem na tak, często grasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 jestem na tak, ale osobiście uważam ze starczy adminów. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Luke starczy adminów , wejdz na BF2 teraz i zobacz ile cziterów lata . Starczy adminów , prosze Cie . Na tak. chociaz mógłbym być na nie za kulture na serwie . ALe wymagania są ogarniesz Tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 aktualnie jest już sporo adminów (siwy, blaze,ja, madzia, jet, shenzi itp), a to ze wy wszędzie widzicie cheaterow to już zawiści choroba, nie mowie ze akurat TY, ale kazdy kto nieźle gra jest wg wielu graczy chaterem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Na tak, przyda się admin. Nie zapominajcie,ze blaze ma admina,a on nie wychodzi z domu i jest zawsze z cziterami problemu nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jestem na tak, przyda się kolejny admin w szeregach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Na tak, często na serwerze, wiek jest, steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 i to jest prawda co luke mówi. A do podania, jestem na tak //wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jestem na tak.Ogarniety gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Na tak - ogarniesz - powyższe posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet 2 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jestem na tak Już chwile siedzi na tym serwie i wgl spoko gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
himek 0 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 jestem na tak często na servie ogarnięty koleś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi