Fr0sty 0 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 1. Serwer: DD2/Inferno/Nuke 2. Nick: RSND_GaMiNg||fr0sty3. Imię: Dawid4. Wiek: 165. Znajomość Amxx(0/10): 9/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Czas spędzony na forum: Krótki (podobno nie aż tak ważne )8. Opisać siebie: Nazywam się Dawid jestem ze Śląska, interesuję się sportem zwłaszcza piłką nożną. Czas wolny lubię spędzać poza domem, ale lubię też pograć. 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Jestem aktywnym graczem i ostatnimi czasy widuję dużo cziterów z którymi za bardzo nic nie mogę zrobić. Widzę też osoby, które obrażają czy też łamią inne punkty regulaminu serwera.10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; W przypadku wh czy też aim'a będzie to przedwczesne obejrzenie gracza na spectie, po utwierdzeniu się w podejrzeniach w przypadku wh robię ss'y, a w przypadku aim'a nagrywam demko po czym banuję gracza. -Gdy ktoś nadużywa micro; Początkowo upominam gracza, gdy nie stosuje się do poleceń banuję (za 1 razem) na 5 min. -Nadużywa Kultury na serwerze; Teraz jest plugin, ale w takiej sytuacji również jak przy nadużywaniu mikro upominam gracza, banuję na 5 minut, jeżeli to nie skutkuje banuję na kilka godzin.11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Na tak. -spełnione wymagania -ogarnia -aktywny gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Na tak. Wymagania + zglasza cheaterow na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Gracz aktywny (50h przegranych), steam . Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Godziny na serwie są, na forum nie bardzo (ale to nie aż tak ważne) ja jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=eXtreMe=- 0 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 TAK -Wymagania są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 na tak, jest często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Na tak, spełniasz wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Na tak, spełniasz wymagania, w pełni aktywny gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 TAK powody @up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieronek 0 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Siema jestem na tak ogar typ kolega i daje mu tak dal mi łapówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 aktywny bądź na forum i wypowiadaj sie, to jest warunek. Tak, wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0sty 0 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Dzięki za poparcie napewno będe bardziej aktywny na forum. Edytowane 29 Stycznia 2014 przez BlazE Zacznij byku od przeczytania regulaminu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~SomeBody.# 3 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Tak, okres próbny. +Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jak najbardziej jestem na Tak, spełniasz wymagania + przydasz się (Nie wypowiadaj się w podaniu ) pieronek Siema jestem na tak ogar typ kolega i daje mu tak dal mi łapówkę <----- CO TO MA BYĆ ?!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Witam. Widzę aktywny gracz jest ogarnięty z AMX raczej problemów mieć nie będzie 16 lat ma nom i co najlepsze masz same plusy widzę dużo osób cię zna i mają co do ciebie dobrą opinię zdecydowanie jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi