m3dIcK 0 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 1. Serwer: only dd2/inferno/nuke 2. Nick: m3d!c4t3d^_^3. Imię: Kubaa4. Wiek: 175. Znajomość Amxx(0/10): 86. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Czas spędzony na forum: Nie wiele8. Opisać siebie: Jestem Kuba mam 17 lat 185 cm wzrostu.Interesuje sie koszykówką i cs'em głownie grami komputerowymi.9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: jestem ogarniętym graczem i bardzo długo spedzam na grze w cs'ie i nie za czesto na tym serwerze są obecni jacy kolwiek admini a jest dużo cziterów i chciałbym aby graczom milej sie grało bez czitów10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Gdy zauważę że ktoś używa wspomagaczy to poobserwujego chwile żeby potwierdzić że coś ma i jak już bede pewien że gracz używa czitów to zrobie mu ssy i dam bana. -Gdy ktoś nadużywa micro; Jak ktoś bedzie nadużywał mikra to pierw dam mu kicka a jak to nie poskutkuje to dostanie bana na 15 min -Nadużywa Kultury na serwerze; Jeśli ktoś bedzie obrażał innych graczy i przeklinał za dużo to dostanie kicka a jeżeli sie powtórzy taka sytuacja to dam mu bana na 30 min11. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Na nie, za mało spędzonego czasu na servie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Nie. Malo na servie + ns + bledy gramatyczne . Z tego co widac w twoim podaniu to raczej 17 lat nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jeszcze za wcześnie.Na ten czas jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Za szybko pograj trochę wiecej i po udzielaj się na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 na tak, brakuje nam adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Na nie, ledwo 4h przegrane. Pograj trochę i służ podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Widziałem Cię może góra raz na serwerze i ty już podanie składasz? Na Nie, pograj trochę i dopiero wtedy złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Na nie, pograj trochę, a co do błędów nie mogę się czepiać bo jest coś takiego jak dysleksja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 brak wymagań- Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~SomeBody.# 3 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Na NIE. Żarty sobie robisz..? -2 Posty -Konto pod podanie. -Ns. Do błędów się nie czepiam bo mój kolega ma dyslekcję i też je popełnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Nie-powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jestem na Nie - Maly czas spędzony na serwerze -brak aktywny na forum -Konto pod podanie A jeśli chodzi o ns nie ma napisane w podaniu że jest wymagany steam Chyba że jest całkiem inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: 4h ... Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi