~SomeBody.# 3 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Siemka. Mam propozycję założenia gazetki sieciowej czyli tzw. tygodnika. Na wielu forach gdzie posiadałem redaktora taka gazetka była, więc zdziwiłem się że tutaj jej nie ma. Jeśli chodzi o organizację to mogę się nią zająć, ponieważ mam już doświadczenie. Proszę o wypowiedzi, wchodzi czy odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jakby to wyglądało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Właśnie... Na czym to polega ? Opisujesz co tydzień najważniejsze wydarzenia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~SomeBody.# 3 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Wyrazy podkreślone ____ będą zastąpione grafiką. Zrobiłem to w wielkim skrócie. Spis Treści -Nowinki -Dziennik Zmian -Serwery -Wywiady -Poradniki Nowinki Użytkownik ... został awans na rangę ... Użytkownik ... został zdegradowany z ragi .. Do ścieci został dolączony nowy serwer ... ! Został ogłoszony nowy turniej polegający na ... przewidziane są bardzo atrakcyjne nagrody. Dziennki Zmian Do naszej sieci w tym tygodniu dołączyli: - ... - ... - ... - ... Użytkownik ... opuścił nas z powodów rodzinnych. Miejmy nadzieję że wróci. ! Użytkonik ... odszedł na urlop z powodów zdrowotnych, widzimy się za 2 tygodnie. Serwery Na serwerze FFA został przeprowadzony reset rankingu. Zapraszamy do gry. Na serwerze COD[350lvl] Zostaną dodane nowe pluginy które umilą grę. ! itd.. Wywiady Tutaj będzie wywiad/y przeprowadzony/e z użytkownikiem/ami Poradniki Tutaj będzie jakiś poradnik dotyczący Counter-Strike1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 W sumie nie głupie. Brakuje takiego 'podsumowania tygodnia' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Nom, mi też się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~SomeBody.# 3 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zawsze można dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 sam bedziesz to pisał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ja jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~SomeBody.# 3 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Siwy, ja nie jestem redaktorem. Ale mogę to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Przyda się, wygląda spoko, jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jeżeli masz chęci do robienia czegoś takiego to jestem ZA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 No nie głupie, mi tam się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Myślę że można by było takie coś umieścić jako zadanie dla redaktorów, jestem jak najbardziej za takim pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Bardzo dobry pomysł, już był prowadzony Tygodnik Cs-Classic ( wcześniej ) lecz tygodnik zamienił się w miesięcznik i tak dalej Oby tym razem nie było tego samego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 To złóż podanie o redaktora i zobaczymy co to bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~SomeBody.# 3 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Danielek, jakie szanse mam na przyjęcie..? Zerowe.. Jestem na forum 1 dzień :xx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 No niestety. Musisz trochę poczekać. Może któryś z obecnych redaktorów by to 'wzial' dopóki nie dostaniesz tego redaktora, fajna sprawa ro moze być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Nie musi być redaktorem by prowadzić gazetkę. Niech pokaże co umie teraz a potem niech złoży podanie to będzie dodatkowy plus w podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Wszyscy up. Co do tego to ja jestem na nie Przez kilka dni będzie na to zajafka a potem będzie "dupa" każdemu się tp znudzi. Zresztą to było już jak byliśmy na przemie, i zbyt dużego ruchu to tam nie było. Dlatego też Karol ten dział "wycofał" obo nie był potrzebny. Zresztą do poradników, tutoriali i innych pierdół są odpowiedni działy. I sam tego wszystkiego na pewno nie ogarniesz. Nawet jak romet i dill też będą pomagali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everdeen 24 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jak dla mnie bardzo dobry pomysł, pamiętam, że takie coś kiedyś już było na tym forum, jak najbardziej jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~SomeBody.# 3 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Wiho, jesteś pewien że sam nie ogarnę..? Nie znasz mnie. Jeśli się czegoś podejmuję, to się wywiązuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 No to dobrze,nie ma co spamować, wykaż się i zobaczymy co to będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Sprawy związane z forum." do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi