' Yo00n^^ 1 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 1.Serwer: FFA only dd2,inferno,nuke 2.Nick: ' Yo00n^^ 3.Imię: Mateusz 4.Wiek: 16 lat 5.Znajomość Amxx(0/10):8/10 6.Mikrofon(tak/nie):nie 7.Czas spędzony na forum: mało chyba z 2h ale na serwerze mam 33h 8.Opisać siebie:Mam na imię Mateusz i mam 16 lat jestem z Śląska lubie uprawiać sport głównie piłka nożna,kulturystyka i siatkówka 9.Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:chce pomóc innym adminom utrzymać porządek na serwerze uważam,że im więcej adminów tym lepiej miałem admina 2 razy poradze sobie 10.Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczay:bede go obserwować jeżeli bedzie widac,że gra perfidnie na aim to ban perm za czitowanie jezeli bede nie pewny to demko a wh to ss'y -Gdy ktoś nadużywa micro:ostrzeżenie jak nie pomoże kick, a jak znowy nie pomoże ban 30 min -Nadużywa kultury na serwerze: ostrzeżenie nie pomoże kick a jak znowu nie pomoże to ban 1h-5h 11.Platforma Cs: Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Na NIE-brak aktywności na forum (2posty w tym jeden to podanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Dam ci tak, jeżeli zapłacisz składke bo nie masz steam i uaktywnisz sie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Na pewno na Nie , powyżej podanie - wszystko wyjaśnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Nadrób aktywność na forum, to będziesz miał ode mnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Tak jak siwy pisał. Popraw aktywność na forum i zapłać składkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ja osobiscie gram z Toba czesto , i mam o Tobie dobre zdanie. Jestes pozytywny a to wazne. Wiec zaplac ta skladke i sprobuj raz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Mam taką prośbę do osób wypowiadających się w podaniach. Podajcie konkrety, a nie tylko "powody up" albo spisywanie od kogoś zalet lub wad -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezrobotnY 13 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Jak to czytam to chce mi sie *****!Jaka szanujaca sie siec rozdaje adminow na NS?co wy odp********e?Podstawa to doswiadczenie doswiadczenie i jeszcze raz doswiadczenie!widac w wypowiedziach ze tylko na kasie wam zalezy a czy koles bedzie ogarnial admina to macie gleboko w poszanowaniu,dla was liczy sie KASA!a co sie bedzie dzialo na serwerze macie w d***e....potem nie dziwota ze serwer swieci pustkami a wiekszosc nowych graczy po przegraniu 2-3 rund znika i smieje sie na SAY ze to lipny serwer!Moj STEAM 2k7 gram na nim od 6 lat i lapie absurdalne bany od walsnie takich kolesi co skladaja takie podania,powinniscie sie wstydzic za takie zachowanie. WSTYD! ale prawda boli. Edytowane 30 Stycznia 2014 przez -_- Polecam przeczytać wymagania i pokazać mi punkt ze składką to wtedy będziesz mógł sie kłócić. A co do twojego podania to czemu mieliśmy przyjmować "nowego"? Liczy się gra, a nie rodzaj gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jestem za okresem próbnym. -wymagania spełnione -nie ma raczej z graczem żadnych problemów -miły, sympatyczny, pozytywnie nastawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Godziny są, na forum słabo, brak Steam. Odpada na razie. Jeżeli chcesz dostać adma na ns to musisz udzielać się na forum, ty ledwo co przyszedłeś i chcesz adma. Co innego jakby pisał Steam który ciągle jest na serwerze. Co do waszych składek to będą leciały warny, za pisanie o składkach bo w wymaganiach nic takiego nie ma, a tutaj dwóch napisało, a trzeci nie sprawdzając w ogóle wymagań zaczął się kłócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi