Skocz do zawartości

Podanie ' Yo00n^^

' Yo00n^^

Rekomendowane odpowiedzi

1.Serwer: FFA only dd2,inferno,nuke

2.Nick: ' Yo00n^^

3.Imię: Mateusz

4.Wiek: 16 lat

5.Znajomość Amxx(0/10):8/10

6.Mikrofon(tak/nie):nie

7.Czas spędzony na forum: mało chyba z 2h ale na serwerze mam 33h

8.Opisać siebie:Mam na imię Mateusz i mam 16 lat jestem z Śląska lubie uprawiać sport głównie piłka nożna,kulturystyka i siatkówka

9.Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:chce pomóc innym adminom utrzymać porządek na serwerze uważam,że im więcej adminów tym lepiej :) miałem admina 2 razy poradze sobie

10.Co zrobisz gdy:

-Ktoś używa dopalaczay:bede go obserwować jeżeli bedzie widac,że gra perfidnie na aim to ban perm za czitowanie jezeli bede nie pewny to demko a wh to ss'y

-Gdy ktoś nadużywa micro:ostrzeżenie jak nie pomoże kick, a jak znowy nie pomoże ban 30 min

-Nadużywa kultury na serwerze: ostrzeżenie nie pomoże kick a jak znowu nie pomoże to ban  1h-5h

11.Platforma Cs: Non Steam 

Jak to czytam to chce mi sie *****!Jaka szanujaca sie siec rozdaje adminow na NS?co wy odp********e?Podstawa to doswiadczenie doswiadczenie i jeszcze raz doswiadczenie!widac w wypowiedziach ze tylko na kasie wam zalezy a czy koles bedzie ogarnial admina to macie gleboko w poszanowaniu,dla was liczy sie KASA!a co sie bedzie dzialo na serwerze macie w d***e....potem nie dziwota ze serwer swieci pustkami a wiekszosc nowych graczy po przegraniu 2-3 rund znika i smieje sie na SAY ze to lipny serwer!Moj STEAM 2k7 gram na nim od 6 lat i lapie absurdalne bany od walsnie takich kolesi co skladaja takie podania,powinniscie sie wstydzic za takie zachowanie.

WSTYD! ale prawda boli.

Edytowane przez -_-
Polecam przeczytać wymagania i pokazać mi punkt ze składką to wtedy będziesz mógł sie kłócić. A co do twojego podania to czemu mieliśmy przyjmować "nowego"? Liczy się gra, a nie rodzaj gry.

• Właściciel

Godziny są, na forum słabo, brak Steam.

Odpada na razie.

Jeżeli chcesz dostać adma na ns to musisz udzielać się na forum, ty ledwo co przyszedłeś i chcesz adma.

Co innego jakby pisał Steam który ciągle jest na serwerze.

Co do waszych składek to będą leciały warny, za pisanie o składkach bo w wymaganiach nic takiego nie ma, a tutaj dwóch napisało, a trzeci nie sprawdzając w ogóle wymagań zaczął się kłócić.

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Podanie odrzucone

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• 4 tygodnie później...
  • Właściciel

Wiadomość Automatyczna

Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic#2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.plFFaPodania" do "Tematy ZamknięteArchiwum ".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności