CssC 0 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Witam. Chciałbym złożyć skargę na BF2 . Problem tkwi w tym ze był reset rankingu i zresetowało mi rank. Następnie nabiłem 25 procent celności lecz nie dostałem odznaki ,, Weteran w walce bronią szturmową '' . Proszę o jak najszybszą odpowiedź z waszej strony. A druga sprawa to chciałbym nominować nazwy map które przydały by się na serwerze : 1 mapa : 35hp_2 2 mapa : de_westwood_big 3 mapa : fy_snow 35hp_2 to jest mapa noże ( bardzo by się przydała ) de_westwood_big to mapa de_westwood tylko większa fy_snow to mapa którą każdy lubi ( To mapa na której są rozmieszczone bronie ) Dziękuję . ( bardzo prosze o rozwiązanie problemu z odznaką , i o jak najszybszą odpowiedź ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Wrzuć to na odpowiedni dział : http://forum.cs-classic.pl/forum/173-7-ffabf2-cs-classicpl-32-odznaki-pukawkapl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Sprawy związane z forum." do "Serwery Cs-Classic → #7 [FFA+BF2] Cs-Classic.pl [32 odznaki] | Pukawka.pl → BF2Ogólne". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Snow moim zdaniem odpada. Będzie Full serwer i to jest za mała mapa, jest już wiocha i pool Day. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Witam. Chciałbym złożyć skargę na BF2 . Problem tkwi w tym ze był reset rankingu i zresetowało mi rank. Następnie nabiłem 25 procent celności lecz nie dostałem odznaki ,, Weteran w walce bronią szturmową '' . Witam, A co ja mogę na to poradzić? Chcieliście reset ranku to zrobiłem, resetu odznak zrobić nie mogłem bo wiem jak się to kończy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CssC 0 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 A mógłbyś dodać mape 35hp_2 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 a po co ona na BF? "Problem tkwi w tym ze był reset rankingu i zresetowało mi rank. Następnie nabiłem 25 procent celności lecz nie dostałem odznaki ,, Weteran w walce bronią szturmową '' ." Pierwsze musisz zdobyć range, chyba kilka zabić w rundzie 3-4 bronią szturmową, = +10 HP, 110HP, potem wbić 25 % celności = +10HP, 120HP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Siwy 3 zabójstwa w 1 rundzie --> 25% celności nabić ---> 2000 zabić, 3 zabicie He's w 1 rundzie i 5 zabójstw bronia szturmowa (chyba tak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 a co ja pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 jak dla mnie malych map jest wystarczajaco wiec nie ma sensu moim zdanie dodawac kolejnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi