CssC 0 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Witam. Chciałbym złożyć skargę na BF2 . Problem tkwi w tym ze był reset rankingu i zresetowało mi rank. Następnie nabiłem 25 procent celności lecz nie dostałem odznaki ,, Weteran w walce bronią szturmową '' . Proszę o jak najszybszą odpowiedź z waszej strony. A druga sprawa to chciałbym nominować nazwy map które przydały by się na serwerze : 1 mapa : 35hp_2 2 mapa : de_westwood_big 3 mapa : fy_snow 35hp_2 to jest mapa noże ( bardzo by się przydała ) de_westwood_big to mapa de_westwood tylko większa fy_snow to mapa którą każdy lubi ( To mapa na której są rozmieszczone bronie ) Dziękuję . ( bardzo prosze o rozwiązanie problemu z odznaką , i o jak najszybszą odpowiedź ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Wrzuć to na odpowiedni dział : http://forum.cs-classic.pl/forum/173-7-ffabf2-cs-classicpl-32-odznaki-pukawkapl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Sprawy związane z forum." do "Serwery Cs-Classic → #7 [FFA+BF2] Cs-Classic.pl [32 odznaki] | Pukawka.pl → BF2Ogólne". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Snow moim zdaniem odpada. Będzie Full serwer i to jest za mała mapa, jest już wiocha i pool Day. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Witam. Chciałbym złożyć skargę na BF2 . Problem tkwi w tym ze był reset rankingu i zresetowało mi rank. Następnie nabiłem 25 procent celności lecz nie dostałem odznaki ,, Weteran w walce bronią szturmową '' . Witam, A co ja mogę na to poradzić? Chcieliście reset ranku to zrobiłem, resetu odznak zrobić nie mogłem bo wiem jak się to kończy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CssC 0 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 A mógłbyś dodać mape 35hp_2 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 a po co ona na BF? "Problem tkwi w tym ze był reset rankingu i zresetowało mi rank. Następnie nabiłem 25 procent celności lecz nie dostałem odznaki ,, Weteran w walce bronią szturmową '' ." Pierwsze musisz zdobyć range, chyba kilka zabić w rundzie 3-4 bronią szturmową, = +10 HP, 110HP, potem wbić 25 % celności = +10HP, 120HP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Siwy 3 zabójstwa w 1 rundzie --> 25% celności nabić ---> 2000 zabić, 3 zabicie He's w 1 rundzie i 5 zabójstw bronia szturmowa (chyba tak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 a co ja pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 jak dla mnie malych map jest wystarczajaco wiec nie ma sensu moim zdanie dodawac kolejnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi