Everdeen 24 Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Nick:EverdeenWiek:14Doświadczenie:DobreDlaczego ty:Jestem aktywna w dziale "Zlecenia", prace robię w miarę dobre, codziennie siedzę na forum po kilka godzin, więc mogłabym zająć się zleceniami.Twoje prace[5]: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciaolin 156 Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Jestem na tak, zlecenia wykonuje, aktywność poprawiła, wymagania spełnia. Ładne prace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,784 Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 a masz te tak, wymog z wczesniejszego podania który ci napisałem spełniłaś Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Dla mnie prace niczym szczególnym się nie wyróżniają (nie twierdze że robię lepsze). Posiedź więcej na forum, nabij trochę postów. Na razie NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,603 Posted January 31, 2014 Root Share Posted January 31, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Prace nawet fajne, ale chodzi mi też o aktywność w dziale. Niestety, na razie podanie odrzucone. Jeżeli zobaczę poprawę (większą aktywność) to wtedy pogadamy o tym twoim grafiku. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,603 Posted March 14, 2014 Root Share Posted March 14, 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Grafik" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts