Everdeen 24 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Nick:EverdeenWiek:14Doświadczenie:DobreDlaczego ty:Jestem aktywna w dziale "Zlecenia", prace robię w miarę dobre, codziennie siedzę na forum po kilka godzin, więc mogłabym zająć się zleceniami.Twoje prace[5]: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Jestem na tak, zlecenia wykonuje, aktywność poprawiła, wymagania spełnia. Ładne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 a masz te tak, wymog z wczesniejszego podania który ci napisałem spełniłaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Dla mnie prace niczym szczególnym się nie wyróżniają (nie twierdze że robię lepsze). Posiedź więcej na forum, nabij trochę postów. Na razie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Prace nawet fajne, ale chodzi mi też o aktywność w dziale. Niestety, na razie podanie odrzucone. Jeżeli zobaczę poprawę (większą aktywność) to wtedy pogadamy o tym twoim grafiku. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Grafik" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi