Ciaolin 156 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Nick: Ciaolin Wiek: 16 Doświadczenie: dobre, oceńcie po pracach. Dlaczego ty: jestem aktywny w dziale grafika, często siedzę na forum, lubię wykonywać zlecenia, ciągle podnoszę poziom wykonywanych prac Twoje prace[5]: 1. Minimum 60 napisanych postów na forum. Jest, 143 2. Co najmniej tydzień spędzony na forum. Na forum od 29 sierpnia 2013 3. Aktywny udział w dziale "Grafika". Jest 4. Odpowiednie doświadczenie graficzne. Jest 5. Zobowiązywanie do wykonywania zleceń. Jest 6. Brak warnów. Jest 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everdeen 24 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 W końcu złożyłeś podanie. Oczywiście, że jestem na tak. Robisz bardzo dobre prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 ja sie nie znam na grafice, powiedziałbym że te wszystkie "wasze" prace są z neta i wklejone (czasem) nicki albo teksty ;d więc nie ocenie ale wymagania spełniasz wiec ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Dobre . Dawać go na grafika! A poza tym miły, pomocny . Wielkie TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak2 25 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 dla mnie bomba -za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 tak,zobaczymy co potrafi i jak się spisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Ja jestem na tak znam go zobil mi sygne jego prace sa lubiene jak on sam mysle ze mozna dac szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=eXtreMe=- 0 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jestem na tak. Wymaganie spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mniejsza 18 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Bardzo ładne prace. - Aktywny + - Wiek + - Bardzo dobre doświadczenie w grafice. + TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Można dać na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Grafik" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi