Antonio Mateczny 10 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Nick : bocimyLink do SSów : nie zrobionoWycinek z konsoli(bez IP)* :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Czitowanie'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Twoje IP: '95.155.105.70'[AMXBans] =======================================Serwer : FFA dd2/inferno/nuke onlyLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=7384 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Czekamy na demko z HLTV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Ty to se czekaj na demko a później mnie banuj!! //w takim razie ZA CO DOSTAŁEM BANA, GDZIE SĄ DOWODY?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 903 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Czekamy na demko z HLTV. Masz odpowiedź. Demko jest w HLTV. Uspokój się, ma prawo dać ci bana i podać je rozpisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Ma prawo mnie banować i kazać mi czekać w nieskończoność na wrzucenie demka? To powinno być tak, że wrzuca demko, opisuje i wtedy ktoś ogarnięty stwierdza czy mam czity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Ma 24h na dostarczenie dowodów. Nie spamuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Gracz zostaje odbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Otwieram!!!Boże Majki... 24h,a nie do 24... Czekamy na dowody... Edytowane 31 Stycznia 2014 przez M@jki H@rdcor Sorka, mała pomyłeczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Poczekamy do 19, ale HLTV jak widac sie nieaktualizuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 903 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ciekawi mnie fakt jak mogło być HLTV na serwerze (na spect przecież zawsze je widać) skoro od 26.01 do dzisiaj nie było na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi