Hajdzik 267 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Nick :HadjzikLink do SSów :nie mam bo mi admin nie zrobiłWycinek z konsoli(bez IP)* :Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : Hajdzik[AMXBans] Powod : ' '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 21852874 'Serwer :2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=7418 (nie wiem dlaczego ale nie ma powodu ??? nawet ss"y nie dostałe ja się pytam za co ban admin który mię zbanował to Damian? Nl/PL mam nadzieje ze dostane ub a admin jak następnym razem będzie banował to z ss a nie ban pez powodu )pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 W amxbans też nie ma powodu, poczekajmy na admina co nam powie (zaraz go 'zawołam' jak jest na serwie) @niestety go nie ma... musimy poczekać, aż wejdzie i nam powie o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 spoko jka by co to jestem na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Admin ma 24h na wstawienie demka i wytłumaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Otwieram !!MAJKI ADMIN MA 24H,A NIE CZAS DO 24... 24h to od 22 20 jednego dnia do 22 20 drugiego dnia. Dalej czekam na to co powie Damian. Edytowane 31 Stycznia 2014 przez M@jki H@rdcor Sorki danielek, posrały mi się godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOX 7 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Z tego co widziałem to admin banujący w/w gracza , bo nadaniu bana napisał na say @@ , że miał być powód WH. Aczkolwiek mógł zrobić SS, z tego co widzę HLTV nie działa , a admin demka na 100% nie kręcił. Tak więc moim skromnym zdaniem UB się należy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 mialo byc Wh napisalem po fakcie wszyscy to widzieli. Na gracza byly zgloszenia, siedzialem 2 rundy i obserwowalem na specie co Hajdzik robi. celowal dokladnie tam gdzie gracz stal za sciana. wiedziales takze gdzie gracze sa. Trzeba bylo troche poudawac, wtedy dostalbys ssy. Mam bardzo dobre sluchawki (LOgitech G35) i napewno ich nie slyszales. Ale wporzadku jesrem za UB bo demka zrobic nie moglem. Ale uwazaj bo bede obserwowal Twoja gre i moze to cie czegos nauczy. Pozdrawiam Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 brak dowodów=UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi