Senrox 869 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Imię: Adam Wiek: 16 lat Kontakt: gg w profilu Twój nick na TS3: Wiho Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Siędzę na ts dniami i nocami i myślę żę chociaż jeden admin się przyda Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 10/10 Ile czasu spędzasz na TS3: 7/8h Czy posiadasz admina na innym TS3?: Teraz nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 7/10 muszę sobie wszystko poprzypominać Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Bardzo dobre Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak Wiem żę to moje 2 podanie na tym serwerze, i ktoś se pomyśli żę składam podanie dla rag. Oczywiście te osoby są w błędzie i ich zdanie mnie nie obchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Tak, misiek ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Taa. Ogarnie . Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
' Yo00n^^ 1 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Na tak spelnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Mimo,ze i tak tam tłumy nie siedzą ale niech bedzie chociaz jedna osoba, która siedzi (często) ogarnie. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Na TAK Rudy sie dostał.4x na tak ... Kuba był na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Także na TAK przyda się tam ktoś kto ogarnie ludzi myślących że gdy mają lepszą rangę to są Bogami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everdeen 24 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jestem na tak, ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) "...i ktoś se pomyśli..." -_-, już nie będę pisać o znakach interpunkcyjnych.Jestem na tak, spełniasz wymagania. Edytowane 31 Stycznia 2014 przez -_- "Nie wzywaj pseudonimu -_- nadaremnie" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Tak, ogarnie, sporo tam siedzi xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mniejsza 18 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Jestem na TAK - Aktywny - Miły - Kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi